Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egykori baratnom tobb evvel szakitasunk utan amit o akart, meghivott az eskuvojere, most gunyolodni akar, vagy egyszeruen pofatlansag es semmi keresnivalom ott?
Ő szakított, tehát haragudott rád,most meg évekkel később kaptál meghívót az esküvőjére.
Szerintem ez azt jelenti,már nem haragszik rád,az együtt töltött időt összességében pozitívnak gondolja.
Évekkel később bosszúból küldött volna meghívót?
Csak abban az esetben, ha valami nagyon durva dolgot tettél vele,ami évekig fent tarthatta a dühét. és a haragját.
Gondolom erről nincs szó.
Vagy igen?
Akkor inkább az a kérdés,te megtudtál-e bocsátani neki?
Tedd fel magadnak a kérdést,és aszerint cselekedj.
Kizárt,hogy nulla előzménnyel,életének egyik legfontosabb napjára azért hívott meg több évvel később,hogy veled kitoljon,meg szórakozzon.
hát ez nagy :D
most elképzelem hogy odamész az exed vőlegényéhez és tippeket adsz neki hogy a kicsi felesége milyen pózban szereti :D
illetve elképzelem mint azt, hogy azt mondaná a vőlegény neked, hogy hé te lúzer, én megadom neki azt amire te nem voltál képes! :D úúúúúú ....... xD :D MEKKORA MÁR EZ!!
Én gondolkoztam azon, hogy meghívom a két exem, ha nagy lagzit tartunk. Nem azért, hogy féltékenyek legyenek. Az egyiket azért, mert jó barátom, és sok mindenben számíthattam rá eddig is.
A másikat pedig azért, hogy lássa, hogy akármennyire tönkretett és meggyalázott, akármennyire is kihasznált, és selejtnek titulált be, én akkor is felálltam, nagyszerű karriert futottam be, barátokkal, házzal, és igenis van, aki tud szeretni, akármennyire is állította, hogy szerethetetlen vagyok.
És a nővérét is meghívnám. Őt ugyanezért. Hogy lássa, hogy én nem mímelt boldogságban élek, ahogy ő, én saját magam harcoltam meg a dolgaimért, nem pedig csak férjhez mentem egy gazdag pasihoz, aki alám tette a dolgokat, ahogy ő.
De az is lehet, hogy csak a szűk család lesz, vagy elszökünk Vegasba (vagy már ott fogunk élni) :D
Döntsd el te, milyen viszonyba váltatok el. Ha nem bántottad és terrorizáltad évekig, akkor valószínű baráti gesztus.
Megérheted, de akkor nem vagy különb mit ő :D Megnézném, hogy te hogy viselkednél, ha évekig csak játszanának veled, és kihasználnának :D
De valóban, az többi exemmel (még 2 van rajta kívül) barátok vagyunk, és néha beülünk meginni ezt-azt. Ő volt az, aki a kedves nővérével együtt túllépte a tűréshatárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!