Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A nyomorult kalóriabázis...

A nyomorult kalóriabázis szerint, állandóan 50 százalékos a szénhidrátbevitelem. De ha nem eszek szénhidrátot, hogy a fenébe edzek?

Figyelt kérdés
Kezd elegem lenni ebből a tetves kalóriabázisos hülyeségből, konkrétan idegesít. Hiába vonja le az edzések általi százalékot, akkor is kb 50 százalékos az a nyomorult szénhidrát, ami sztem, már ott tartok, hogy nem is létezik. Próbáltam már levinni, de akkor meg nem mennek a napi edzések, gyenge vagyok a tetves salátáktól meg a gagyi abonettől. Így én befejeztem ennek a marhaságnak a beírogatását, és leszek olyan, amilyen. Nem vagyok kövér, 173 cm magas, 67 kg vagyok, de zsíros. Elegem van ebből a hülye játékból! Edzek és kész, nem foglalkozok ezzel tovább, mert értelme egyáltalán nincs! Hát nem tudok salátákkal meg ilyen humuszokkal edzeni. Teljesen kiborít ez az egész szarság. Hetek óta ezen kattogok. Esküszöm sokkal jobb volt, mikor még nem is tudtam erről a baromságról. Majd most alszok egyet, mert rohadt fáradt vagyok, mivel dolgoztam, felébredek, és kitörlöm a regisztrációmat ebből az idétlenségből. Nincs nekem energiám meg időm erre, aminek nulla értelme van. Kész! Vagy edzek vagy nyámmogom a nyomorult salátát. Ennyi itt a téma.

2023. márc. 18. 08:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
34%

Mit eszel? Ird le a napi étkezésed, mert ennyiből nem derül ki...

Egyébként a szervezetnek mindenre szüksége van. A szénhidrátot általában reggel kell fogyasztani.

2023. márc. 18. 09:43
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
"Elegem van ebből a hülye játékból!" - LOL - Akkor ne csináld!
2023. márc. 18. 10:18
 13/25 A kérdező kommentje:
Hát nem is csinálom, ez egyszerűen vállalhatatlan, ráadásul csak idegesít. Mindenben van szénhidrát, azt meg egyszerűen nem tudom megcsinálni, hogy ez alá menjen. Mert ha mégis megteszem, akkor az az edzés rovására megy. Édességet kb egy héten egy alkalommal eszek, az is reggeli és kakaóscsiga egy darab, amúgy semmi ilyesmit. Teljes kiőrlésű toast kenyér szokott lenni naponta kb 3 szelet de ez 3 óránként egy szelet, rajta leginkább sonka, főtt tojás, saláta, hol uborka, hol paprika. Párolt zöldségeket eszek még leginkább, csirkehúst. Napi 2x iszok fehérjeturmixot, de az is QNT diétás, cukormentes, 1,5 ös tejjel. Natúr cornflakse kb egy héten 3x. Lényegében ennyi. Ha kilőném a toast kenyeret, lecserélném abonettre, akkor is ugyanúgy 50 százalékos ez a szar. Na, mindegy. Kiregisztráltam. Nem tudom és nem is akarom ezen idegesíteni magam a jövőben, meg elmélyülni ebben, mert igazából sztem pont hogy normálisan eszek. Nincsenek gyors kaják, főtt ételek, csokik, sütik sem és nem is hiányoznak.
2023. márc. 18. 12:18
 14/25 anonim ***** válasza:
94%

Az előző kommented alapján látható, hogy egyáltalán nem értetted, amit írtunk. Miért szorongsz ennyire a szénhidráton? Nem hízlal a szénhidrát. Ha hízol, akkor a kalóriatöbblet a felelős, de úgy látom, hogy a kalóriaszámolás alapjaival sem vagy tisztában.

"Napi 2x iszok fehérjeturmixot"

Miért? Haladó testépítők nem isznak napi 2 fehérjeturmixot. Hány gramm a napi fehérjebeviteled szilárd ételből, hogy neked napi 2 fehérjeturmixra van szükséged?

2023. márc. 18. 12:46
 15/25 anonim ***** válasza:
8%
az a nyomorult tetves kalóriabázis. használj valami nemzetközi, megbízhatóbb oldalt inkább.
2023. márc. 18. 14:17
 16/25 anonim ***** válasza:
92%

"nyomorult tetves kalóriabázis"

Azért használják versenysportolók és olimpikonok is, mert nyomorult és tetves. Biztos azzal van a baj, hogy a kérdező Kalóriabázist használ, és nem Yaziot. Biztos nem azzal van a baj, hogy fogalma nincs a kalóriaszámolásról, és hogy egy life.hu cikk szintjén van a tudása táplálkozás terén.

2023. márc. 18. 14:29
 17/25 anonim ***** válasza:
46%
A dextróz egy nagyon jó edzés előtti szénhidrát bár évek óta nem vettem.
2023. márc. 18. 16:05
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
Ha te hülye vagy kérdezö, arról a kalóriabázis nem tehet, a hiba benned van.
2023. márc. 18. 17:10
 19/25 anonim ***** válasza:
26%
azt ugye tudod, hogy ez az egész xy bevitel egy ordas nagy f@szság? A szervezet mindenből tud mindent csinálni... ha csak fehérjét ennél és semmi mást, azt is át tudná alakítani szénhidráttá, amennyi neki kell. De vannak akik 7 napig SEMMIT nem esznek, csak vizet isznak, és eljárnak minden nap edzeni és láss csodát nem emésztik fel saját magukat xd De téged se fognak ellopni az eszedért látom hogy itt hisztizel ilyen hülyeségeken ahelyett hogy saját magad kezdenél el kísérletezni magadon, mire és hogy reagálsz...
2023. márc. 18. 18:07
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha beállítod hogy mennyi kalóriát akarsz bevinni akkor követni is tudod a kalória és azon belül az anyagok bevitelét is hogy jelenleg az adott napba hol tartasz. Nem kell tudatosan túl csökkenteni a szénhidrát ad energiát, ha nincs rajtad zsír alapból sem sok, akkor pedig hiába akarsz annyira izmot építeni nem lesz miből csinálnia mert nem lesz zsír és szénhidrát sem amit jelen esetben drasztikusan csökkenteni akarsz.
2023. márc. 18. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!