Hogy menjen jobban a teljes testedzésem? nagyon úgy érzem hogy állandóan teljesen fáradt vagyok és nincs erőm sem kedvem ugrándozni meg semmihez
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 18:55
1/6 anonim válasza:
Sajnos ezekkel az ugrándozós, szőnyegen fetrengős, YouTube videós bullshiteknek pont az a baj, hogy az emberek 99 százaléka néhány hétnél/hónapnál tovább nem csinálja, hiszen miért csinálná. Értelmetlen, progresszió mentes, céltalan, semmilyen mérföldkövet nem tartalmaz, semmilyen teljesítménybeli fejlődéssel nem kecsegtet. Ki akar hosszútávon egy cica nadrágos fitnesz influenszer videóira guggolgatni? Igazi sportágat, igazi mozgásformát válassz magadnak, amiben örömöd leled, ami motivál a fejlődésre, és amiben lépni tudod a szinteket, ezáltal folyamatosan újabb és újabb MEGFOGHATÓ célokat kitűzni magad elé, ugyanis ezek a célok fognak ösztönözni arra, hogy csináld. Lehet ez akár egy konditermi progresszív erőedzés, lehet ez street workout, lehet ez jóga, lehet ez foci, lehet ez úszás, lehet ez box, teljesen mindegy, ezek mindig igazi sportágak, igazi mozgásformák. Egy "20 min full body workout" típusú igénytelen videóban mi motiváljon hosszútávón?
2/6 anonim válasza:
Pontosan miből áll a testedzésed? Milyen gyakorisággal szoktad csinálni?
3/6 anonim válasza:
Konkrétan én nem leltem örömömet egyikben sem. Ám a csokis baklavában igen. Nyilván való, hogy ez az, ami megmozgat, mérföldkövek meg ilyenek, egy igazi megfogható cél, változatos, hiszen hol pisztácia, hol csokidarabkás. Ez motívál (vagy mi az istentcsinál) hosszútávon. Ti meg ugáljatok cicanadrágos anorexiásokrs, én ugráltam már eleget, menjenek a pokolba.
4/6 anonim válasza:
Ez a 2 pipás nem ugyanaz, aki karácsonykor is minden ezzel kapcsolatos kérdés alá büszkén írta, hogy mennyi mindent összezabált? 😂
Szegénynek semmi akaratereje nem volt a diétához, azóta pedig itt vezeti le a feszültséget, miközben két pofára zabálja magát baklavával. Gondolom gyönyörű testalkatod lehet.
5/6 anonim válasza:
Én amúgy nagyon sajnálom a 3. kommentelőt. Nagyon komoly pszichés traumát szerezhetett, ha képes egész nap a gyakorikerdesek.hu-n lógni, és puszta rosszmájúságból baromságokat kommentelni. Ilyet egy óvodás csinál, tehát itt azért komoly problémák állnak a háttérben. Valószínűleg ha nem a tipikus "teljes kiörlésű kenyér, glikémiás index, lassan felszívódó szénhidrát, YouTube workout videó" típusú Nők Lapja életmódváltást követte volna, hanem hiteles és naprakész forrásból szerezte volna be az edzéssel és táplálkozással kapcsolatos tudásanyagát, akkor most nem itt tartana. Én szívesen segítenék neki, ha írna privátban.
6/6 anonim válasza:
Értelemszerűen pihensz, regenerálódsz. Semmi értelme edzeni ha fáradt vagy és fajnak a végtagjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!