130kgra híztam hogy fogyjak le mikor àllandòan éhes vagyok?
Pròbàltam sétàlni de sajog a térdem a csípöm. Nehéz dolgom van mert falàsi rohamok törnek ràm.
28 éves nö vagyok.
Egyél minél több zöldséget, a rost eltelít.
Ugyanerre jók a lassú felszívódású szénhidrátot tartalmazó ételek, mert egyenletesen tartja a vércukorszinted. Ha éhes vagy, igyál meg egy nagy pohár vizet, kösd le magad valamivel, egyszóval a főétkezéseken kívül teljesen vond el a figyelmed az evésről.
Nézd meg mennyi az alapanyagcseréd, attól egyél 100-150 kalóriával többet naponta.
Milyen az étrended, ami mellett falásrohamaid vannak?
Ha koplalással akarsz fogyni, ez szokott történni.
Kezdesnek jo, tenyleg cserelj ki mindent olyanra amibol “barmennyit” lehet enni.
Sima liszt helyet rizs list, cukor helyet mas edesiot stb stb. Pizzat csinalj de a tesztaja karfiol legyen, neten annyi minden van.
Kalóriát kellene számolni, ha meg ugyanezeket eszed mint eddig, az nem lesz túl jó, hacsak eddig nem volt egy szuper, egészeéges étrended, amiből duplaadagot ettél. Ami ugye nem reális.
Tehát: egészséges étrend kalóriaszámlálással.
9 Munka és gyerek mellett akit egyedül nevelek nincs lehetöségem külön fözni. De valaminek a fele adag , az màr fele annyi kalòria is.
Sajnos az igaz föleg a gyereknek veszek zöldséget gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!