Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Állandóan öklendezés kis adag...

Állandóan öklendezés kis adag után...?

Figyelt kérdés

Azt előre leszögezném, hogy egyáltalán nem fogyókúra a célom, pont az ellentéte. Csak ebben a kategóriában láttam eddig egész normális válaszokat, így engedjétek meg.

Szóval 170 centi mellé voltam 50kg körül, (fiú), borzasztó vékony voltam. Elkezdtem enni ahogy bírtam és edzeni is. 65kg lettem kb fél év leforgása alatt és egy atletikus felépítés is kialakult nagyjából. Viszont én nem szeretnék 65-nél megállni, minél nagyobb és erősebb akartam lenni. Így tovább és tovább ettem, sokszor hányingerig. Nem sikerült 66 fölé mennem sose, sőt egyre rosszabb. Az utóbbi időben egyáltalán nincs étvágyam, simán kibírok egy napot úgy, hogy reggel eszek pár falatot. Heti 4-5 alkalommal edzek és utána sem éhezek meg. Edzés után is öklendezve megy le pár darab rántott hús.

Veszítettem is 2 kilót, egyáltalán nem akarok többet. Úgy érzem tönkretettem a gyomrom, mit csináljak? Eléggé tanácstalan vagyok...

2022. dec. 7. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Menjél pszichológushoz. Amúgy meg ne eddzél olyan sokat, ne akarj mindenáron 66 fölé kerülni, jó az úgy, és ne aggódj, mert nem fogsz elfogyni. Egyél könnyű ételeket, és barátkozz, szórakozz.
2022. dec. 7. 17:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem hinném hogy pszichológusra lenne szükségem. Én nem mondanám, hogy teljesen megvagyok bolondulva a testem kinézete miatt, de a célomat szeretném elérni, nem akarom feladni. Az edzés mennyisége nem okoz gondot, szívesen mennék akár heti 6-szor, Nagyon élvezem csinálni.

Az egyetlen probléma az étkezéssel van és a mostanában felmerülő étvágytalansággal.

2022. dec. 9. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha ilyen krónikus étvágytalanságod van, lehet érdemes lenne felkeresned egy orvost, ha még nem tetted. Egyébként próbálj meg egészséges, kalóriadús ételeket enni, mint pl olajos magvak. Tele vannak hasznos zsírokkal, fehérjével, könnyű sokat megenni belőlük teltség érzet nélkül.

De a 170/66 nem olyan vészes, főleg, ha sportos vagy. Férjem olyan magas, mint te, 11 évig kenuzott verseny szinten, csak akkoriban volt 70 kiló körül. Most 62-66 kg között ingadozik, és abszolút nem nádszál olyan értelemben, hogy izmos, szálkás. Nyilván érthető, ha szeretnél fejlődni, de szerintem most sem kell elégedetlennek lenned. Illetve még egy tipp, kipróbálhatsz étkezés helyettesítő shake-eket. Tömegeléskor sokan használják, hátha beválik nálad is.

2022. dec. 10. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!