Mit gondoltok hany kg feleslegem van 170cm vagyok és nő?
Ehhez a magassághoz 60-65 kg-nak kéne lenned.
Sok sikert a fogyáshoz.
60kg felesleg!! Ne haragudj kérdező de meg kell kérdeznem..
Hogy jutottál ide? Szép teljesítmény….
Szedd össze magad!!!!
Tanácsaim:
(nem mocskolódok)
1. Háziorvost hívd fel holnap!
Mond el neki, h mekkora vagy és kérj segítséget!
2. Speciális diétára fognak fogni amit be kell tartanod.
3. Csak te tehetsz arról, h ilyen lettél és csak te tudod megváltoztatni ezt!
4. Nincs kifogás! Napi 20p legyen magadra! Mozgás! Mozgás!
5. Diéta!!!!!diéta!!!!!!!!!!
6. Keress fel egy pszichológust és tárjátok fel mi az oka annak, h itt tartasz..
nagyon szurkolok!!
Kitartást!
Képes vagy rá! Biztos vagyok benne!
Nem vagyok agresszív.
Az jobb, ha azt tanácsolja valaki, h jó vagy így és fogadd el magad.. a belső szépség az az igazi..
Fenét!
25 kg-tól szabadultam meg 1 év alatt.. kemény volt. Tudom, hogy 3-4 évig lusta disznó voltam….
Szurkolok a kérdezőnek de haladéktalanul össze kell szednie magát.
Igencsak lenéző flegma megjegyzésekkel tarkított álpozitív "szurkolás".
Hogy a pcsába jutottal idáig, gratulálok! Te vagy a hibás egyedül ezért, azonnal diéta, száz felkiáltójellel, sport kétszáz felkiáltójellel, szurkolok, sikerülni fog! :) :)
Kb ilyen érzés volt olvasni.
Mondjuk engem nem érint érzékenyen, én is pont 22 kilót fogytam, mint te, azóta tartom, csak az okoskodó-szörnyülködő stílus annyira tipikus...
Én nem a 23-as vagyok, csak egy rövid megjegyzés, akkor neked, a te kis érzékeny lelkednek,(hiába írod azt, hogy "engem nem érint érzékenyen", mégis fennakadtál a stíluson, tehát ez egy kicsikét elmond egymásnak) nem való például Csernus Imre könyv, vagy előadás, mert te sírva rohannál ki a világból.
Ha nem érintene érzékenyen, még a stílus se, akkor nem akadtál volna fenn azon, amit a 23-as írt. Ellentmondás helyett, inkább ne hazudj magadnak, kérlek.
#25 Neked hogyan sikerült a -25 kg / 1 év?
Milyen étkezés, milyen mozgás?
50 kilót fogytam, mégse tartom nagy segítségnek a 23-as választ. Igaza van az alapokban, de a stílusa pocsék, a célját pedig nem éri el.
Kérdező, keress rá a Duciforradalomra. Rengeteget lehet tőle tanulni a helyes táplálkozásról (az ingyenes anyagokban is minden fontos benne van, szóval még pénzbe se feltétlenül kerül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!