Mit gondoltok hany kg feleslegem van 170cm vagyok és nő?
Hány éves vagy? Nem mindegy, hogy 25 vagy 45, idősebb korban nehezebben olvadnak a kilók.
Első körben a 100 kilós súlyt tűzném ki célnak, tehát 25-öt kellene fogyni, de ezt is lassan, mondjuk 6-9 hónap alatt. Az neked reálisnak tűnik?
169 centi vagyok és 54-55 - neked ez lehet nem ideális, én normális étkezéssel és sporttal gyakorlatilag 14 éves korom óta így vagyok. Néha 58-ig is felmegy, de az max ilyen nagyobb pl karácsonyi evészet után, de az le is megy elég gyorsan.
Nem diétázom (oké, de, gluténra de azt muszáj), nem éheztetem magam, meg a sportot sem viszem túlzásba, szóval nem úgy kell elképzelni ezt a súlyt, hogy úristen, meghalok 3-4 szelet pizzától.
Utolsó, kvára nem az az élethelyzeted, mint a kérdezőnek.
Ne hasonlítauk egy gyerekkorától vézna embert, aki kábé hízni sem tud, és nem is figyel se kajára se sportra ahhoz, aki 125 kg...
Vagy mi lett volna ezzel a hozzászólással a cél?
Sok, az biztos.
Én ehhez a magassághoz a 75 kilót mondanám maximum ideálisnak. Az egy laza 50 kg pluszt jelent.
Nyilván a kilók egyesével mennek le, lehetnek, és legyenek is kisebb céljaid, ha elkezdesz diétázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!