Nem lehet helyileg fogyni, számolj kalóriát, és ahogy mennek le a kilók, majd hasról is lefog menni. A terhességi csíkok pedig nem fognak eltűnni.
2022. jún. 28. 12:58
2/8 anonim válasza:
Nekem súlyban nem volt felesleg egyik szülésem után sem (két normál meg egy ikerszülés), az alakom meg kb. 4-5 hónap múlva állt helyre, addig egyrészt figyeltem arra, hogy mit és mennyit eszem, illetve minden nap sportoltam legalább egy órát (amíg a gyerek aludt).
Terhességi csíkok meg eleve alig lettek, de pár hónap alatt azok is teljesen elhalványultak.
2022. jún. 28. 14:43
3/8 anonim válasza:
Kalória deficit + bio oil a bőrre segít.
2022. jún. 28. 22:23
4/8 anonim válasza:
Sehogy.
2022. jún. 28. 23:27
5/8 anonim válasza:
Amig szoptatsz ne foglalkozz a fogyassal, mert elmegy a tejed. Azutan menj rá a kaloriabazisra es minden egyes etelt amit megeszel ird be. Az altala megadott kaloriamennyiseget ne nagyon lepd tul. Mellette egy kis kocogast iktass be egy heten 3x.Nekem igy sikerult lefogynom 10 kg-ot 3 honap alatt. Az a fontos, hogy a főzött eteleid kaloriamennyiseget is számold össze.
2022. jún. 29. 06:55
6/8 anonim válasza:
Én a yazio appba be írtam mindent, súlyom, célom, aktivitás, ahhoz mérten írja, mennyi a napi kalória szükséglet, csak be kell tartani, nem hozzá még azon felül mozgás, mivel ahhoz mérten számolja ki eleve...
2022. jún. 29. 08:16
7/8 anonim válasza:
"Amig szoptatsz ne foglalkozz a fogyassal, mert elmegy a tejed."
EZ hülyeség! Ahhoz, hogy legyen teje valakinek, nem kell sem kövérnek lennie, sem zabálnia!
Ha elég folyadékot fogyaszt, mert elég fehérjét, akkor semmi gond sem lehet.
Szoptatás mellett is lehet fogyni, csak ez alatt nem nulldiétát kell érteni.
Kalóriaszámolással minden probléma nélkül lehet fogyni szoltatás alatt is, söt teljesen normálisan lehet sportolni is, akár minden nap is!
2022. jún. 29. 08:25
8/8 anonim válasza:
Ezzel csak az a baj, hogy szülés után még helyre kell jönnie a testnek is, szóval a sportot eleve emiatt is nagyon minimálisan ajánlott csak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!