Sziasztok 3honapja szültem. Terhességem elott a ketot diétával sikerült lefogynom 5honap alatt 23kilot. Annyira imádtam. Majd terhes lettem és vissza jott 15kg és a tobbi szülés után😀 szeretném elkezdeni ismét de semmi motivaciom. Régen jo volt egyedülálló voltam szerettem kacerkodni stb. Most úgy érzem minek lefogynom úgyse nez igy mar senki rám férjem igy is elfogad.. Titeket mi motivált?
2021. nov. 23. 08:38
1/8 anonim válasza:
A tükör :D Meg egyébként én sosem másoknak akartam tetszeni, meg kacérkodni, hanem szerettem volna jól érezni magam a bőrömben. Egyszerűen plusz kilókkal olyan, mintha valaki más lennék, nem önmagam.
2021. nov. 23. 10:18
2/8 anonim válasza:
Nagyon sokat híztam a terhesség alatt. Nem éreztem jól magam a bőrömben. A legnagyobb motivációt a ruhatáram adta 😂 Újra viselni akartam a terhesség előtti ruháimat.
2021. nov. 23. 10:43
3/8 anonim válasza:
Ha belenézek a tükörbe ne egy orkot lássak hanem egy bombanőt :D
2021. nov. 23. 14:17
4/8 anonim válasza:
Ha nem elég motiváció, hogy magadnak jobban akarj tetszeni, és régebben motivált az, hogy tetszel a férfiaknak, kacérkodhatsz, akkor most is lehet jó motiváció az, hogy tetszel a férfiaknak, csak nem kacérkodsz, viszont látod a szemükben az elismerést.
(Remélem, nem pontoznak le. Tudom, hogy a gyakorizók nagy része mondja, hogy házasság és szülés után megvakulnak. Attól még szereted a férjedet és a babádat, hogy jólesik, ha jónőnek tartanak.)
2021. nov. 23. 17:32
5/8 anonim válasza:
Engem saját magam motivál. Mindig kitűzök kisebb célokat, például most 12 hétig tartani az életmódváltást, a 12 hét után pedig lesz egy színházi esemény, amivel megjutalmazom magam, és csinos ruhát veszek fel:). Minden héten leírom mi lesz a menü, hogy változatos legyen, és minden teljesített hetet sikernek könyvelek el.
Ha letelik a 12 hét, biztos kitalálok majd valami más kis célt, ami motiválhat és húz tovább előre
2021. nov. 25. 11:49
6/8 anonim válasza:
Engem az motivált, hogy belenéztem a tükörbe és egy undorító, nagy és zsíros hasú nőt láttam, aki olyan volt, mint egy nyalóka. Pálca lábakhoz hordó has, amit behúzni sem lehetett. Tudom, hogy természetes, hogy a női test megváltozik, de a social média ontja azokat a nőket, akik 1 héttel szülés után ugyanúgy néznek ki és én piszkosul irigy voltam, még akkor is ha nagy része "kamu". Utáltam azt, amit láttam és belegondoltam, hogy vajon a férjem is ilyennek lát? Ezt a nőt vette feleségül? Ilyet akar maga mellé? Hogy legyen büszke rám ha így nézek ki? Sose akartam trampli anya lenni...úgyhogy összeszedtem magam és diéta, edzés. Szerencsére nem volt sok feleslegem. 7 kiló lement már, hasam még mindig van de ha kicsit behúzom már lapos legalább. Sokszor semmi kedvem tornazni, ha alszik a gyerek akkor inkább pihennék de muszáj....
2021. nov. 25. 13:14
7/8 anonim válasza:
Az egészségem. Szülés nélkül is.
2021. nov. 25. 15:02
8/8 anonim válasza:
Csak egyszerűen le akartam fogyni, mégcsak egészalakos tükör sem volt a házban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!