Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogy fogytatok le lányok?...

Ti hogy fogytatok le lányok? Sikeres fogyás sztoritokat elmeselnétek?

Figyelt kérdés

24 éves édesanya vagyok. Jelenleg 70kg. Alacsony vagyok 160 cm és ezt sokallom a magassagomhoz. 1 éves lesz a kisfiam. Van rajtam úgy 15-20 kg felesleg sajnos. A szülés előtt 50-55 kg körül volt a súlyom. Most nem érzem jól magam a bőrömben sajnos ezért szeretnék fogyni. Sok mindent próbáltam de nem sikerült eddig lefogyni. Kérlek akinek már sikerült, írjatok le hoy ti hogy csináltatok. Mit ettetek? Hogy nézett ki egy napotok? Nekem a mozgás sajnos eléggé korlátozva van mert itthon a kisfiúval vagyok egész nap, és sajnos nincs időm másra csak a fiamra. Kérlek írjátok le tanacsaitokat,esetleg étrendet amit kovettetek!

Kérlek írjátok hány évesek vagytok, van e kisgyermek és hány kilótól mennyi idő alatt szabadultatok meg!

2018. nov. 26. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyeltem a kalóriákra és 2 naponta 1 órát edzettem

-20 kg sikerült május óta

Nem követek semmilyen étrendet csak igyekszem kevesebb szénhidrátot és zsírt enni

kaloriabazis.hu sokat segít

2018. nov. 26. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

160 cm magas vagyok én is, és 96 kiló voltam.

Én a kalóriabázis.hu oldalt kezdtem használni. Figyeltem a kalóriabevitelemet, a makrókat.

heti 3x megyek a konditerembe súlyzós edzéseket csinálni. (egyik nap kar-hát, másik nap váll- mell, harmadik nap láb-has edzés) Amikor nem megyek konditerembe akkor azokon a napokon kimegyek a parkba és 2x végig sétálom (kicsit intenzív sétával) a tavat ami 8 km-t jelent. Letettem az autót is, vagyis a munkahelyemre gyalog járok ami oda-vissza napi 5 km-t jelent. 1 éve csinálom, és jelenleg 63 kiló vagyok. Ami tetszik, hogy nőiesen izmosodtam is.

2018. nov. 26. 19:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Vettem egy szép farmert ami s méret motivációkent mert a tavaszra vagy nyárra bele szeretnék férni. Jelenleg térd fölöttig jön fel. Csinált valaki ilyesmit hogy így motiválja magát??
2018. nov. 26. 20:00
 4/5 anonim válasza:
66%
Amit írtál az nagyon jó ötlet motivációhoz . Még eszembe sem jutott .:) De leginkább arra kell figyelned ,hogy mellőzd a fehérkenyeret , péksütiket ,telített zsírokat és igazából minden zsír féléket . Persze tudom hogy nem lehet azt megcsinálni hogy 100%-osan elkerülöd ,de amennyire tudod csak kerüld el . Ha otthon sütsz valamit csak és kizárólag olivaolajjal . Próbálj meg sok VIZET inni . A reggelit ne hagyd ki SOHA ,előtte pedig igyál meg min. egy pohár citromos vizet . ( csak citrom és víz ). Reggelire ehetsz pl. zabkását . Ha eszel sültkrumplit akkor azt váltsad le rizsre vagy bulgurra . Este a vacsinál ne egyél túl sokat csak mondjuk gyümölcsöt ,mondjuk 2 almát ,de NE banánt . Sportolni pedig muszáj lesz . Heti 2szer menj el futni/kocogni 5-6 km-t . Otthon pedig próbálj meg abs/cardio edzéseket csinálni . Ha gondolod Rubint Réka edzéseit is csinálhatod . ( pl. Rubint Réka Cosmo 2017 az egy jó edzés ! Feltétlen próbáld meg !) Ha van instán keress rá ilyen home abs/workout oldalakra . Remélem tudtam segíteni ,ha valami nem világos akkor írj privátot hátha tudok még segíteni ! :))
2018. nov. 28. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Minden tiszteletem azoké, akik ennyi kilót sikeresen le tudnak fogyni! Le a kalappal. Remélem egy nap nekem is sikerül
2021. nov. 13. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!