Ti hogy fogytatok le lányok? Sikeres fogyás sztoritokat elmeselnétek?
24 éves édesanya vagyok. Jelenleg 70kg. Alacsony vagyok 160 cm és ezt sokallom a magassagomhoz. 1 éves lesz a kisfiam. Van rajtam úgy 15-20 kg felesleg sajnos. A szülés előtt 50-55 kg körül volt a súlyom. Most nem érzem jól magam a bőrömben sajnos ezért szeretnék fogyni. Sok mindent próbáltam de nem sikerült eddig lefogyni. Kérlek akinek már sikerült, írjatok le hoy ti hogy csináltatok. Mit ettetek? Hogy nézett ki egy napotok? Nekem a mozgás sajnos eléggé korlátozva van mert itthon a kisfiúval vagyok egész nap, és sajnos nincs időm másra csak a fiamra. Kérlek írjátok le tanacsaitokat,esetleg étrendet amit kovettetek!
Kérlek írjátok hány évesek vagytok, van e kisgyermek és hány kilótól mennyi idő alatt szabadultatok meg!
Figyeltem a kalóriákra és 2 naponta 1 órát edzettem
-20 kg sikerült május óta
Nem követek semmilyen étrendet csak igyekszem kevesebb szénhidrátot és zsírt enni
kaloriabazis.hu sokat segít
160 cm magas vagyok én is, és 96 kiló voltam.
Én a kalóriabázis.hu oldalt kezdtem használni. Figyeltem a kalóriabevitelemet, a makrókat.
heti 3x megyek a konditerembe súlyzós edzéseket csinálni. (egyik nap kar-hát, másik nap váll- mell, harmadik nap láb-has edzés) Amikor nem megyek konditerembe akkor azokon a napokon kimegyek a parkba és 2x végig sétálom (kicsit intenzív sétával) a tavat ami 8 km-t jelent. Letettem az autót is, vagyis a munkahelyemre gyalog járok ami oda-vissza napi 5 km-t jelent. 1 éve csinálom, és jelenleg 63 kiló vagyok. Ami tetszik, hogy nőiesen izmosodtam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!