Volt csajom akivel szakítottam és jóba maradtunk, már gyereke van, csak sima diétával (bár előtte is inkább diétázott) kb ugyan úgy néz ki most mintha nem is szült volna, persze a terheségi csíkjait nem mutatta meg :D
2022. ápr. 24. 19:47
2/5 anonim válasza:
Ha sérved is van, meg gondolom szétnyílt a hasizmod is, azon kb csak a műtét segít. RSMT tornával valamit lehet javítani az állapoton, de olyan nem lesz, mint régen.
2022. ápr. 24. 20:29
3/5 anonim válasza:
A magasságodat alapul véve még van rajtad vagy 10 kiló felesleg, de akár több is. Elképzelhető, hogy utána sokkal jobban fog kinézni a hasad. Hasra hízó típus vagy amúgy, vagy inkább combra, fenékre megy a felesleg?
2022. ápr. 24. 21:41
4/5 anonim válasza:
Két ilyen nagy baba esetén az is lehetséges, hogy a méh hátrahajolt, plusz a hasizmok szétnyíltak. Ebben az esetben kérj orvosi segitséget (műtét), de szerintem a TB nem támogatja.
Szerintem 160 centisen nem akkora katasztrófa a 64 kg, én inkább tornáznék a helyedben, és megválogatnám, hogyan és mit eszem.
2022. ápr. 25. 05:10
5/5 anonim válasza:
Bakker lefogyok csoport, faven. Kifejezetten nőknek van. Foglalkoznak ott szülés utáni túlsúllyal és szétnyílt hasizommal is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!