Ha ma sokat ettem és holnap nem eszem semmit megmarad az egyensúly és nem fogom hízni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 21:23
1/10 anonim válasza:
Rontasz is rajta, ha nem eszel a szervezeted elkezd tartalékolni így kevesebb energiát használ fel mint alapból. Ezért fontos a többszöri étkezés is.
2/10 anonim válasza:
Sokat, vagy sok kalóriát? Érdemes a reggelit, reggeliket kihagyni, vagy csökkenteni a mennyiségét. Így könnyebb.
3/10 A kérdező kommentje:
Sok kalóriát. Chipset, csokit
2021. ápr. 2. 21:32
4/10 anonim válasza:
Egy naptól nem fogsz hízni. Lehet, hogy másnap többet mutat a mérleg, de ha folytatod a normális életmódod, meg úgy eszel, ahogy szoktál, akkor 1-2 nap és a súlyod is visszaáll a helyére. De olyat ne csinálj, hogy nem eszel semmit másnap, hülyeség. Ha akarsz, ehetsz kevesebbet egy picivel, de szerintem nem kell, ne parázd túl. Egy nappal nem rontasz el semmit.
5/10 A kérdező kommentje:
Az zavar nagyon, hogy hetente egyszer rám tör egy ilyen falásroham és mindig azt érzem, hogy újra kell kezdenem, mert elrontottam.
2021. ápr. 2. 21:35
6/10 anonim válasza:
Mennyit eszel normálisan egy nap, hány éves vagy, hány kiló hány centi, fiú vagy lány?
7/10 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok 75 voltam, most vagyok 71 kg 1200 kcal körül eszem egy nap és 63-65 kg a cél:
2021. ápr. 2. 21:54
8/10 A kérdező kommentje:
Továbbá nő vagyok.
2021. ápr. 2. 21:55
9/10 anonim válasza:
Keveset eszel, így persze hogy rádtör a falásroham, mert a tested próbálja fedezni az alapvető működéséhez szükséges energiát. A deficit max 600kcal legyen úgy, hogy a sportolást is beleszámolod, illetve ha eddig nem csináltad akkor kezdj el sportolni. Próbálj egészséges ételeket enni, zöldségek, gyümölcsök, hús stb.
10/10 anonim válasza:
Persze hogy falasrohamaid vannak ha szarul etkezel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!