Szeretnem ha megmaradna a mellem, de hasambol es az oldalambol kellene leadnom. Mit tegyek?
Vekony alkat vagyok, rengeteget eszem, ha nem figyelek oda vegkepp akkor hizok kicsit de az sem kozeliti meg elvileg a felesleget. Voszont en latom az oldalamon hogy nem szep illetve a hasamon.
Kis mellű vagyok nagyon, de ha hizok van egy pici. Tudom, nincs helyi zsiregetes, de nem lenne valakinek valami tuti tippje megis ? :D
Volt egy ido hogy futottam, volt hogy odafigyeltem az etrendemre, volt hogy mindketto, akkor sokat fogytam,cicim alig maradt. Nagyon ordogi kor ez.
25 N
Azért jöttem éppen át a Fogyókúra kategóriába, hogy feltegyek egy nagyon hasonló kérdést, erre ez fogad itt legfelső kérdésként :D
Úgyhogy majd olvasom az ide érkező válaszokat én is.
Nekem is ez a problémám, az amúgy is pici, A kosaras melleimből fogyok rohamosan, míg onnan ahonnan szeretnék, jóval lassabban :( Nagyon remélem, hogy hamarosan leáll a melleimből való fogyás, mert egyre fiúsabbak, már lassan szégyellem...
Bár a lányok valamiért nem nagyon szokták csinálni, de kis cicire hasznos lehet ha mellizomra gyúrsz. Ahogy nő az izom alatta, kicsit kidomborítja és megemeli.
Fekvenyomást csinálj inkább, az a mellizom alsó részét domborítja. Vagy a tárogatás se rossz. Az áthúzás vagy a 45°-os nyomás inkább a fölső részre hat, az a cickóemelés szempontjából kevésbé hasznos.
A két legokosabb dolog, amik csak együtt hatásosak:
- dietetikus DOKIHOZ forduls és
- betartod javaslatait, előírásait!
.
Látatlamul anonim egyénnek eü. tanácsot adni nem korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!