Milyen mozgást ajánlotok fogyókúrához hogy megmaradjanak az izmaim?
sziasztok, az lenne a nagy kérdésem hogy milyen mozgást ajánlotok diéta mellé hogy az izmaim megmaradjanak?
szoba biciklim nincs, van 2db 3kg os sújzóm. meg van a közelbe focipálya ahol futni tudok meg van ilyen kinti gym féleség, korlátok húzóckodni meg ilyenek, de oda az idő miatt nem tudok minden nap kimenni.
Hány centi, hány kiló, mennyi a cél, hány kalóriát eszel és hol vannak a makrók?
Milyen az erőnléted, korábban sportoltál? Milyen rendszerességgel?
Hány éves vagy és férfi vagy nő?
#1-es válaszoló,
25éves férfi vagyok, 165centi,, jelenleg 72kg... 60ra szeretnék lemenni :)
mozogni annyit motogtam hogy sokat sétáltam, napi 2-3km.. de más mozgás semmi se volt,
100gramm ch
50gramm zsír
150gramm fehérje van napi adagra megadva, a nap nagyrészébe normális étellel viszem be a fehérjét, de pl edzés után iszok egy protein shaket, vagy protein szeletet eszek, vagy a reggeli zabkásába rakok csokis fehérjeport például
Akkor mondjuk egy szerelhetõ súlyzót meg egy kettlebellt lenne érdemes lóbálni.
A 3 kiló az lófaśz, ha teheted, kezdj el dolgozni a öt kiló irányába, aztán afölé is mehetsz.
felejtsd el azt a kézi súlyzót, csak karra "gyúrni" meg értelmetlen.
Próbálj teljes testes edzéseket végezni.
Ha nincs jobb akkor egy négyütemű fekvőtámasz is megteszi (néz utána mi az a HIIT /High-intensity interval training)
Ha van erdő sík/enyhe emelkedős terep akkor hajrá sok séta vagy nordicwalking ez nagy jó kis dolog felsőtestet is megmozgatja.
Kézi súlyzóval is lehet ereményt elérni, csak sokféle mozgást kell csinálni vele.
És természetesen nem csak ezt, hanem saját súlyos edzést, kardiót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!