40 kg feleslegem van, nagyon nehezen indul be a fogyásom. Ez esetben segíthet zsírégető tabletta?
2 hete kezdtem el nagyon odafigyelni arra, hogy mit eszem. Napi 1800 kcal, 4-5 étkezésre bontva, figyelek a fehérje-ch-zsír arányra. Gondoltam arra, hogy veszek bioteches zsírégető tablettát, hátha segítene beindítani a fogyást. 1 kg sem ment le eddig. Szerintetek?
Hormonális problémám nincs.
Nincs olyan hogy zsírégető tabletta. 2 hét alatt nem nem lehet fogyni. Majd ha 2 hónap múlva se lesz eredmény gyere vissza, mert az már tényleg fura lenne.
Az hogy a kamu zsírégető tabletta kamu és 2 hét alatt nem fogytál semmit teljesen normális.
Nem segít, de drága és esetleg károkat is okoz.
Legyél turelemmel, a 40 kgt se egy hét alatt szedted fel
Azért ha valóban kalóriadeficitben van az ember, akkor 2 het után ez látszik a mérlegen. Tudom, mert 35kg felesleg volt rajtam. Az első 2 hétben 1kg körül ment le.
Valószínűleg nem vagy kalóriadeficitben, vagy, ha igen, akkor minimális és ezért nem látszik meg a mérlegen. De tény és való, hogy 2 hét alatt ne várjon csodát senki. Ha újabb 2 hét múlva sem változik semmi a mérlegen, akkor kell gondolkodni azon, hogy valamit elrontassz.
Biztos hogy jól számolod a kalóriákat? A 'csak két kocka csoki't is kiméred és felírod?
Ha nem ment le semmi akkor biztosan a számokkal van a gond. Vagy a kereted nem jó vagy a számolásod
Köszönöm a válaszokat. Igen, mindent írok, de lehet akkor hogy van benne hiba, csekkolni fogom.
Igen, sétálok napi kb 1 órát, sajnos egyelőre ez is eléggé lefaraszt.
ha eddig csak úgy rnadom álltál a mérlegere és nem úg ahogy fentebb írtuk, akkor semmilyen következtetést ne vonj le hogy fogytál vagy sem. napközben 3 kgt is ingadozhat a súly. a menstruációs ciklusról nem is beszélve
zsírégetőt meg ne vegyél, drága, felesleges és sok káros is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!