Mit gondoltok hany kg feleslegem van 170cm vagyok és nő?
Figyelt kérdés
125kg vagyok2022. dec. 30. 11:59
1/30 anonim válasza:
Azért egy nagyon komoly túlsúly. 45-50 kilót legalább fogynod kéne ahhoz, hogy a BMI-d normális tartományba essen.
3/30 anonim válasza:
En is 170 centi vagyok, 63-mal jól érzem magam, az pont a fele.
5/30 anonim válasza:
Azért 75 kiló túl sok fogyás, szerintem 60 elég. Akkor lenne 65 kg, az egy felnőtt nőnek 170 centihez teljesen jó.
6/30 anonim válasza:
Én 130 kg voltam 173 centihez. Fogytam 52 kilót, ezt tartom 5 éve, de több már nem akar lemenni.
Ettől függetlenül jól érzem magam így!
Szerintem ne tűzz ki elsőre olyasmit, hogy 75 kilót fogyok, meg a fele súlyomat lefogyom... Elsőre én is csak annyit mondtam, hogy 100 alá akarok menni.
Hidd el, hogy az egészséged meg a közérzeted szempontjából a 100 és a 125 is hatalmas különbség...
7/30 anonim válasza:
169 cm vagyok és 61 kg. Így jól érzem magam. 66-ról fogytam le, mert nekem már az is sok volt.
8/30 anonim válasza:
170 centi vagyok én is. Szerintem 60-70 kg körül rendben van a súly ilyen magassághoz, de én pl. 63-64 kg körül érzem jól magamat a bőrömben, de 70 kilósan is szerintem okésan néztem ki. De amúgy majd meglátod, kisebb célokban gondolkodj először, ne rögtön a -50/60 kilóban, hanem mondjuk -15 kilóban, és majd lassan mész lejjebb
10/30 anonim válasza:
Mindenképp az első 10essel kezdd. Aztán jöhet a következő. Hosszú lesz, de nem reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!