Hogy tudtatok minden deka felesleget leadni magatokról?
A minden deka felesleg szerintem nem a legmegfelelőbb ide. Nem bántásból, csak nekem egyből a testépítők, bikini modellek ugranak be, az meg nem túl reális cél. Másról nem is beszélve. Viszont amit te írtál, az abszolút reális is lehet.
De a kérdésedre válaszolva, deficit, mozgás. Sokan esküsznek rá, hogy az utolsó kilók némileg megemelt kardióval könnyebben lemennek. Valamennyire meg tudom erősíteni, amikor nyáron futottam, valóban sokat vékonyodott a combom (körte alkat vagyok, szóval nálam nagy szó, ha a lábam vékonyodik). A másik fele a dolognak, hogy ahogy csökken a testsúlyod, a fogyás is kisebb mértékű lesz, ha nem mész extrémitásokba, amit nem ajánlok, mert a kilók nem érnek ennyit. Szóval kitartó, moderált deficit, mozgás, és borzasztó sok türelem. Én kb 3 kilót akarok még leadni, bár inkább centikre, meg látványra megyek már, ha a súlyom marad, de elérem azt az alakot, amit akarok, nem fogok sírni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!