Megálltam a fogyásban, sehogy sem megy le egy deka sem. Napi 1200 kalória, és heti 5 nap sport (aerob mozgás) és egy egy 3-4 km-es egyszeri futás mellett. Megoldás mi lehet, növeljem a mozgást?
Iktass be súlyzós/saját testsúlyos edzést is. Ha nagyon alacsonyan tartod a bevitt kalóriákat, akkor a szervezted tartalékol, hisz azt "látja", hogy komoly terhelésnek van kitéve, amit nem tud a bevitt üzemanyagból fenntartani. Ezért aztán a legkönnyebben elérhető tartalékhoz nyúl: az izomhoz. Így könnyen válhatsz vékony, zsíros emberré. (gondolom nem erre vágysz). Szóval figyelj a megfelelő tápanyag-összetételre, arra, hogy eleget egyél, igyál, pihenj. Érdemes keresned egy testzsír mérésére is alkalmas mérleget, mert a kilók semmit sem jelentenek, arra kell törekedni, hogy a testzsír % csökkenjen.
A képen látható két hölgynek azonos a testsúlya, mégis szemmel látható a különbség közöttük.
Becsületesen lenyomom..mert szeretem :-)
Meg hiányozna is.
175 cm vagyok és 77 kg.
Eddig ez működött, mert fogytam 4 kg-ot, úgy hogy közben alakult is a testem, de most nem fogyok már két hónapja egy dekát sem.
Köszönöm a válaszokat, megfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!