1 hete fogyókúrázom, mégsem ment le egy deka sem, mikor indul be fogyás?
Figyelt kérdés
kb. 5-7 kiló plusz van rajtam.Kerülöm a lisztes,cukros kajákat,üdítőt,+ mellette mozgok is.2014. nov. 22. 09:36
1/5 anonim válasza:
LOL ezen most jót röhögtem. Hihetetlen, hogy milyen félnótások az emberek legalább annyi idő kell a fogyáshoz mint amennyi ideje híztál. Azt hiszed egy hét alatt híztál 5-7 kg-t. Azért mert emberek vagyunk ugyanúgy emlősök is a mozgás a lételemünk. Furcsa soha nem kerültem semmilyen cukros,lisztes ételt és mégse híztam el. Úgy se fogsz lefogyni mert gyenge hulladék vagy. Már egy hét után sírsz ismeretlen embereknek,hogy jajjjjj nem fogytam egy dekát se jaaaaajjjj már egy hete mozgok is jaaaaaaajjjjj. Először is menj el és vizsgáltasd ki magad. Azután pedig olyan sportos válasz amit reggel ébredésen után van kedved csinálni. Valószínűleg ez az 5-7 kg inkább 10. Mielőtt elkezdenél az edző teremben foglalni a helyet. Szerezz állóképességet javítsd a tüdőd oxigén felvételét. Ez csak akkor ér valamit, ha minden nap csinálod hóban,fagyban,sárban,40fokban. Persze ráfoghatod a lisztes ételekre és ki adhatsz egy vagyont a kamu bio meg egyéb marhaságokra. Azért edzés után egy tejsavó fehérje készítmény meginnék. Ne csesztesd magad minden héten ettől fog elmenni a kedved az egésztől. Mindig kis lépésben haladj és érzésből csináld. Az ösztön mindenkiben benne van és ne feled az út ami boldoggá tesz nem a végcél.
2/5 anonim válasza:
Mi az hogy gyenge hulladék ember?
Mert te milyen ember vagy?
Már nem azért...de azért van ez az oldal hogy segítsünk az emberknek (válaszainkal).
Egy normális kérdést tett fel. Kicsit gondolkodj!
Kedves kérdező!
Ha tényleg fogyni szeretnél akkor kerüld a szénhidrátot , cukrot , cukros üditőket , olyan ételeket mibe keményítő van.
Igyál napi 2-3 liter vizet , (tisztít is )
egyél zöldséget , gyümölcsöt , színhúst(hal , csirkemell)!
Mellette mozogjál pl futás , edző terem , vagy otthon végezz gyakorlatokat! :)
Mennyi idős vagy?
3/5 anonim válasza:
1 het az semmi. 1 honap utan tobbet tudunk mondani.
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg az eddigi változtatások nem elegendőek, és még így is túl sok kalóriát fogyasztasz ahhoz mérten, hogy mennyire van szüksége a szervezetednek. Próbálj kisebb adagokat enni vagy többet mozogni - vagy mindkettőt...
5/5 anonim válasza:
Ne idegeskedj azon, ha 1 hét alatt nem látszik semmi, lehet, hogy csak havi 1 kilót fogysz, és az nem az első héten fog rögtön látszani, a lényeg, hogy ne hagyd abba és igyál sok folyadékot, mert az gyorsítsa az anyagcserét, valamint a sport magában nem elég, fontos, hogy az étkezéseden is változtass, de attól még néha napján bűnözhetsz is. :) Sok szerencsét.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!