Hogyan tudnék lefogyni?
Figyelt kérdés
Heti 5 órát úszok, és annyit eszek, mint a velem egykorúak.Az a baj, hogy anyukám nagyon jól főz, és nehéz lemondani a jó kajákról.Már volt amikor próbáltam kevesebbet enni, de ennek az lett az eredménye, hogy mindig éhes voltam, és óránként ettem valami nasit, igy végülis nem ettem kevesebbet.Mit kéne csinálnom?Több mozgás/kevesebb kaja/egészségesebb kaja? 14/L,61 kg,170 cm2014. nov. 20. 14:20
1/3 anonim válasza:
Sya,szedhel zöld kávet!Nem kivansz enni,mert telitettseget erzel a kávétol,en 3het alatt 7kg-t fogytam,el se akart hinni es nem is sportoltam semmit,csak meló!
Igaz szerintem vizet nyomom ki belőlem,nagyon izzadtam meg szedtem abba a 3hetben!Erdekelne?Amugy Ha többszòr es eleg sokan eszel akkor a Sport nem sokat ér!Üdv:Sanyi
Miert akarsz fogyni?Teli idôszakban nehezzen fogyni amugy,mkepp kell hozza vmi fogyasztoszer
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Igaz,nem tudom milyen a zöldkávé,de utánanézek.De fogyasztószereket nem szeretnék használni.
2014. nov. 20. 18:25
3/3 anonim válasza:
fogyasztoszer xdddddddd hat sirok. Na felejtsd el. Tobb mozgas, napi 5x etkezes egeszseges kajakkal, semmi cukor, semmi feher kenyer , cukros uditoital. Amugy 170centihez a 61kg boveeeeen tokeletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!