A hugom 10 eves,60 kg 159 cm tobbi lent mitol tudna lefogyni?
Azert en kerdezem mert o nem meri.(szerinte ciki nagyon) nehezek a csontjai lehet ezert is 60 kg .de nem mondom h nincs rajta felesleg.mitol tudna lefogyni?eddzesre nem tud menni mert nagyon sok a hazija.naponta kb 3- 4 orat kell tanulnia.(tanitas utan jon haza.) Es h kb mit kene mozognia?(kb 2orat tudna sztem) tudnatok vmit ajanlani?
NORMALIS VALASZOKAT !! Pls
Figyeljetek oda arra, hogy mit eszik. Egyen kevesebb édességet, mellőzze a cukros üdítőket, cola-t, chips-et, kerülje a gyorséttermi kajákat, és egyen kevesebb szénhidrátot, főleg este.
Mozogjon, amit csak tud, amit szeret. Jó pl. az ugrálókötelezés, hullahopp karikázás, futás, kocogás.
A neten találtok fent tornavideókat, ha nagyobb rálátást szeretnél erre.
Az időbe fog telni, plusz úgy, ha még rendszertelenül is tartja be a diétát.
Mozogjon, egyen egészségesen, figyeljetek oda ezekre, és sikerülni fog.
Viszont, ha anyagilag megengedhetitek magatoknak, akkor az úszást is tudnám ajánlani. A gyerekeknek meg főleg jó, ha le tudják mozogni a fölösleges energiájukat. :)
Nem tudom, ezt nem lehet így megmondani szerintem. Kezdje el és majd az idő során látszódnak a változások.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!