17 éves fiú vagyok és fogyni szeretnék! (? )
17 éves fiú vagyok, 172cm , 95kg és fogyni szeretnék. Hogy miért? Elég volt abból hogy egy túlsúlyos embert lenéznek, semmibevesznek és teljesen kitagadja a társadalom.
Szeretnék lefogyni azért is hogy végre egy lány ne úgy nézzen rám mint egy mutánsra, és akár legyenis valakim. Azért is mert a családban is semmibe vesznek pont ezért.
Viszont nem tudom hogy hogy kezdjem el. Van 100 féle módszer, de senki sem közli velem hogy hogy kezdjem el,hogy miért azt válasszam.
Kaptam ötleteket hogy csak vizet igyak, aztán hogy igyak bármit. Ne egyek 6 után, aztán csak lefekvés előtt ne egyek. Ne egyek semmi cukrosat,teljesen hagyjam el, aztán hogy ehetek bármit csak ne sokat.
Sportoljak sokat, aztán meg ne mert hamar feladom. Számoljam a kalóriákat, aztán mégse mert szartse ér.Senki semmi konkrétumot nem tud mondani, SŐT minden 2 válasz ellent mond az előzőnek. Aztán jönnek a nagy szakszavak hogy ne egyél gyors szénhidrátot , de senki nem közli hogy mi a szar az.
Valaki magyarázza már el érthetően és egyszerűen hogy mit csináljak ahhoz hogy lefoggyak /már a szót is utálom/.
"hogy ne egyél gyors szénhidrátot , de senki nem közli hogy mi a szar az."
Már tudom, ki vagy, és az előző kérdésednél leírtam, hogy mi a gyors szénhidrát, és legegyszerűbben a GI figyelésével kerülheted el.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__62..
1. Köszönöm, éppen dolgozom a rendszeres étkezésem kitervelésén :D
2. Bocsánatot kérek, azt a kommentet még nem olvastam. GI az mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!