Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le lehet fogyni 8 kg-ot 3 hét...

Le lehet fogyni 8 kg-ot 3 hét alatt?

Figyelt kérdés
3 hét múlva wellness hétvégére megyek és szeretnék addig ledobni 8 kg-ot. 173 cm vagyok és 58 kg. A lábaim vékonyak nem is azzal van gond de a szülés után maradt a hasamon felesleg, és úszógumi, bár az az igazság, hogy ezekkel mindig is problémáim voltak :( A mozgásra egyszerűen nem tudom rávenni magam,annyira lusta vagyok :( de szégyellem magam bikiniben, meg úgy általában rosszul érzem magam a bőrömben. Lehetséges a fogyás, ha nem iszom csak vizet és nem eszek abszolút édességet? Valami drasztikus fogyókúra esetleg?

2014. nov. 20. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
3 hét alatt nem lehet 8 kilót fogyni, de neked nem is kell. Akkor 50 kilós lennél a 173 centidhez. Mint egy piszkafa, úgy néznél ki, és a bőröd lógna a csontjaidon. Az édességet meg wellness nélkül is elhagyhatod. Jó szórakozást.
2014. nov. 20. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért 3 hét alatt akarod megváltani a világot, ha eddig nem ment? Ha eddig a te szavaiddal élve "lusta" voltál, akkor majd most 3 hét alatt akarsz annyit mozogni, amit szépen fokozatosan kellett volna? Ha szégyenled magad bikiniben, akkor vegyél egyrészes fürdőrucit, azokban is vannak nagyon divatosak (pl ilyenek is [link] Sajnos 3 hét alatt nem fogsz ennyit lefogyni, de egyébként se kéne, mivel szerintem a magasságodhoz ideális ez a súly.

Étkezz normálisan és egészségesen. Felejtsd el az édességet, a sok szénhidrátot, MOZOGJ RENDSZERESEN (NE CSAK MOST, HANEM MINDIG), neten találsz fent tornagyakorlatokat, végezd azokat (pl. felülések, hasprések), hullahoppozás is jó, végezz aerob mozgásokat, ugrálj, menj le kocogni..stb.

Mellékesen fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, ha valamin változtatni szeretnél, akkor TEGYÉL ÉRTE! :)

Sok sikert! :)

2014. nov. 20. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Az előbbinél rossz volt a link, ez a jó:

[link]

2014. nov. 20. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Ennyi idő alatt lehetetlen, túl kevés is lenne. Ahogyan korábban írták, ha évek kevesek voltak a probléma megoldásához, akkor 3hét miért lenne megoldás?

Ha csak édességet nem eszel, akkor nem fogsz fogyni, kivéve, ha eddig az étkezéseid felét adta, és nem pótolod más kajával. (De az meg szép kis koplalás lenne.)

Mozgás nélkül pedig nincs jó alak, ahhoz izomzat is kell.

2014. nov. 21. 08:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez egyszer sikerült, de én több voltam, ehhez a magassághoz. Én 2 nappal kevesebb, mint 3 hét alatt lefogytam 73-ról, 65-re, de neked ezt nem javasolnom, mert én koplalással csináltam. Szerintem ennyi súlyt, ennyi idő alatt leadni, csak úgy lehet. Szóval felejtős. :) Amúgy sem kell fogynod, normális súlyod van, szép lehetsz.
2014. nov. 21. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!