Szeretnék 20kilót fogyni, de hogyan?
Az amit az első mondott tényleg segít, de nagyobbrészt táplálkozáson múlik. Iktasd ki a cukrot, fehérlisztet, műkajákat, nasikat, sütiket, szóval a szemétkajákat. Mérsékeld a szénhidrátot és növeld a fehérjét. Az étrendedet sovány húsok, zöldségek, gyümölcsök, tojás, túró, összetett szénhidrátok tegyék ki. Ezenkívül mozogj amennyit csak tehetd: futás, úszás, bicikli, de minden megfelel:)
Hajrá!
Nekem az alabbi modon sikerult 20 kilot fogyni:
- rendszeres sport: aerob (futas, bicikli, ellipszis trener) es anaerob (sajat sulyos es sulyzos eronleti gyakorlatok)
- kb. napi 1500 kcal bevitel egeszseges forrasbol, foleg feherjek, zsirok es osszetett szenhidratok, sok zoldseg, valamennyi gyumolcs.
15 evig dagadt voltam, most karcsu vagyok :) Sokaig tartott, de megerte. Es nem nehez, pont ez a lenyeg benne, nem volt mit feladni, mert nem idoszakos nehez dieta, hanem eletmodvaltas. Egy eve tartom a sulyom :)
Ha nő vagy, neked is ajánlanám amit az előzőnek írtam.
Én Carmen Electra - Sztriptíz aerobikját űzöm.
Többféle szempontból is jó ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!