Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék 20kilót fogyni, de...

Szeretnék 20kilót fogyni, de hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az elmúlt 3 évben nagyon sokat híztam. 170 cm vagyok és 76kiló vagyok most. Szeretnék 20kilót fogyni. Kérlek írjatok olyan diétákat amik jók és néhány jó itthon elvégezhető mozdulatokat.
2014. nov. 19. 20:32
 1/4 anonim válasza:
Napi 1 óra futás, 90 napon keresztül, és eltűnik a 20kg :)
2014. nov. 19. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Az amit az első mondott tényleg segít, de nagyobbrészt táplálkozáson múlik. Iktasd ki a cukrot, fehérlisztet, műkajákat, nasikat, sütiket, szóval a szemétkajákat. Mérsékeld a szénhidrátot és növeld a fehérjét. Az étrendedet sovány húsok, zöldségek, gyümölcsök, tojás, túró, összetett szénhidrátok tegyék ki. Ezenkívül mozogj amennyit csak tehetd: futás, úszás, bicikli, de minden megfelel:)

Hajrá!

2014. nov. 19. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem az alabbi modon sikerult 20 kilot fogyni:

- rendszeres sport: aerob (futas, bicikli, ellipszis trener) es anaerob (sajat sulyos es sulyzos eronleti gyakorlatok)

- kb. napi 1500 kcal bevitel egeszseges forrasbol, foleg feherjek, zsirok es osszetett szenhidratok, sok zoldseg, valamennyi gyumolcs.

15 evig dagadt voltam, most karcsu vagyok :) Sokaig tartott, de megerte. Es nem nehez, pont ez a lenyeg benne, nem volt mit feladni, mert nem idoszakos nehez dieta, hanem eletmodvaltas. Egy eve tartom a sulyom :)

2014. nov. 19. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nő vagy, neked is ajánlanám amit az előzőnek írtam.

Én Carmen Electra - Sztriptíz aerobikját űzöm.

Többféle szempontból is jó ;)

2014. nov. 20. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!