Fogyni szeretnék, de az édes izekrol nem tudok lemondani (? )
Nem értek egyet az első hozzászólóval.
Én is imádom a csokit. Inkább nem kihagyom a kenyeret, csak csokit egyek... :'D
A lényeg szerintem a mértéktartás. Én életmódot váltottam, és a néhány dolgot leszámítva mindent eszek. Még a kivételekből is néha. (amikor pl elmegyek moziba, veszek popcornt... keveset járok, nem attól az 1 alkalomtól hízok vissza)
Ha ennyire szereted a csokit, egyél, de csak nagyon keveset. Nyilván nem egy táblával. Édességnek én szoktam zsírszegény túróba gyümölcsöket keverni, az is nagyon finom. :) Esetleg teszel rá egy picike mézet. (Tudom, az is cukor, de legalább természetes...)
Én 20 kilót fogytam évekkel ezelőtt, semmit sem híztam vissza. Odafigyelek a helyes táplálkozásra, de néha megbotlok picit. Én csokiból 1-2 kockányit mindig eszek. Erről nem tudtam lemondani. A lényeg, hogy sportolj, és táplálkozz egészségesen, egy nap többször kis adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!