14 éves lányok vagyunk és nagyon szeretnénk lefogyni. És nemtudunk hogy belekezdeni mert nemtudunk lemondani a nasikról, és nem is tudnánk mert a szüleink nem engedik.14 évesen szabad fogyokúrázni vagy sem?
Hova akartok fogyókúrázni?
Egyáltalán nem vagytok kövérek,ha nem tetszik az alakotok akkor izmosítsatok(tornázzatok)de ne koplaljatok.Abból még nagy gond lehet.
17/l
Na ez az, amivel engem őszintén fel lehet idegesíteni. De tényleg.
Normális testalkatú, sőt, sovány lányok írják, hogy jaj, ők mennyire kövérek, és szeretnének lefogyni, csak azért, hogy aztán mások írják, hogy "jaj biztos nem vagy kövér, biztos szuper alakod van", miközben ők tisztában vannak ezzel, és csak dicséreteket akarnak.
És ezzel csak annyi a baj, hogy akin tényleg van súlyfelesleg, és látja, hogy a hozzátok hasonlóan vékony lányok panaszkodnak a súlyukra, gusztustalannak érzik magukat, és teljesen elmegy az önbizalmuk, mert azt gondolják, hogy " Ha egy ilyen vékony lány kövérnek látja magát, akkor milyennek láthat engem? Ha ő kövérnek számít, akkor én biztos nagyon ronda vagyok! " Szóval, jobb lesz, ha befejezitek ezt, és még csak rá sem gondoltok a fogyókúrára, mert hülyeség, amit csináltok.
És ezt ne vegyétek "negatív kominak", ahogy ti fogalmaztatok, vagy sértésnek, ez csak egy vélemény. Egyébként sporttal elérhetitek, hogy izmosabbak legyetek, de ha tényleg fogyni akartok, akkor felejtsétek ezt el, ha pedig csak elismerésvágy miatt írtátok, akkor meg fejezzétek ezt be, mert nevetséges, idegesítő, és megalázó másokra nézve.
Szerintem kezeltesd magad ha 44 kilónól még fogyni akarsz.. Mert te már túl sovány vagy..
Annyi eszed lehetne, hogy felfogd..a hasadat lehet azért látod "nagynak" mert valahol a beleidnek is kell lennie. Neked hízni kéne, nem fogyni..
De hajlok arra amit előttem írt valaki. A kérdés csak azért íródott mert fényezni akarod magad, és hallani, hogy mások dicsérjenek az alakod miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!