Fogamzásgátló tabletta mellett tényleg lehetetlen fogyókúrázni, és csak hízni lehet?
Életmódot váltottam, leadtam már 20 kg-t, most vagyok pontosan 100 kg.
Szeretnék tablettát szedni, de rengeteg helyen olvastam, hogy híznak tőle, pedig nem ettek sokat...
Most én ezt nem értem! Hogy lehetne hormontól hízni, hogyha ugyanannyit eszik az ember?
Az, hogy étvágyat csinál nem érdekel, mert vissza tudom fogni magam...
Hát én tudok mellette fogyózni, úgyhogy ez nem igaz, hogy nem lehet.
Ha tényleg akarod akkor tudsz mellette fogyni.
A modern tablettáktól is lehet hízni. Attól, hogy te nem híztál, még nem lehetetlen.
Nem értem miért gondolja azt sok nő, hogy ha neki nem okozott ilyen problémát a tabi, akkor másnál sem okozhat...
Köszi a válaszokat.
Elég vegyes válaszok érkeztek.. :(
Ha valaki tudja, hogy mi is az a hormonrendszer és tudja, hogy mik vannak a fogamzásgátlókban akkor nem ír olyan baromságot, hogy csak a zabálástól lehet hízni...
Kérdező: Akaraterő kérdése az egész, de ha esetleg észreveszed, hogy már feltűnően mennek föl a kilók akkor érdemes lesz gyógyszert váltanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!