14 éves lányok vagyunk és nagyon szeretnénk lefogyni. És nemtudunk hogy belekezdeni mert nemtudunk lemondani a nasikról, és nem is tudnánk mert a szüleink nem engedik.14 évesen szabad fogyokúrázni vagy sem?
Utolsó! Mi a francnak kéne ezeknek a lányoknak fognyi? Vékonyak!!
Ne írjatok már hülyeségeket!
Bocsánat, hogy kétszer küldtem el. #5-ös vagyok.
Testtömeg indexben érdemes megnézni, hogy ha beírjátok a súlyotokat meg a magasságotokat, akkor mi jön ki. Valószínűleg vagy az, hogy normál, vagy az, hogy sovány.
1. 14 éves gyerekek még akkor se fogyókúrázzanak orvosi felügyelet nélkül, ha tényleg túlsúlyosak. Nem hogy még kórosan soványan... Fejlődésben vagytok, egy életre tönkretehetitek magatokat.
2. Nem vagytok kövérek. Egyikőtök se, de te meg főleg. Ha ezzel tisztában vagy, és ahogy az egyik válaszoló írta, csak azért írtad a kérdést, mert dicséreteket akarsz, akkor az szánalmas, és inkább foglald el magad valami értelmesebb dologgal. Ha viszont tényleg kövérnek látod magad, akkor az betegség, anorexia, és orvosi kezelést igényel. Ugyanez vonatkozik a barátnődre is. Sajnos már a kislányok sincsenek biztonságban a táplálkozási zavaroktól, a hülye divat és média miatt :(
Mindenkinek igaza van :) Lányok, most komolyan mi a jó ebben az önkínzásban .? Totál nem vágom. Olvasni olvastam erről, lelki okokról ami lehet hogy nem igaz rád még egy kicsit sem.
Most vagy abban a korban hogy kezdesz felnőni de te nem akarsz hanem kislány akarsz maradni mert neked ez így jó. De ne vedd ezt komolyra csak egy tipp volt.
Annyira elferdült ez a világ ezzel a vékonysággal, minden ezt sugallja, a divat a csont vékony manökenek, sztárok akik a filmben jól néznek ki az életben meg nem. A média és ezer minden más.
Szerencsére sok nő már kezd kitörni ebből a rabságból, egészségesen kajálnak, edzenek, jól néznek ki.
Nekem nem jönnek be a betegesen sovány csont kollekció csajok, nincs bennük energia, gyengék és nincs kisugárzásuk sem. Mondjuk ez a csaj már kemény :)
Nem is biztatlak arra hogy legyél ilyen, de ilyen se legyél aki nem azt látja a tükörben ami valójában ő.
Egyetek egészségesen edzetek ketten együtt heti 3x, ketten jobbak lehettek. Én heti 6x edzek, komolyan :) és teljesen jó :)
Sok sikert.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!