Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1hónap alatt le lehet fogyni...

1hónap alatt le lehet fogyni 5kg-t? Ha igen, hogyan? Írnátok módszeretek stb?

Figyelt kérdés
Mit egyek, mennyit sportoljak meg ilyenek. :) lègyszi.
2014. nov. 16. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:

a) ne edd magad tele és ne egyél túl sok szénhidrátot és zsiros dolgot

b) sportolj, menj el futni úszni egy héten többször stb

2014. nov. 16. 17:31
 2/3 anonim válasza:
Ha jól csinálod egy hónap alatt maximum 3 kg zsírt tudsz leadni! Ha rosszul akkor többet is mert akkor izomból is veszítesz! Én a diétám alatt csirkemell, zöldség és rizs kombinációját alkalmaztam ami a legkiválóbb fehérje, szénhidrát és vitaminforrás!De ez elég drága mulattság szval nem mind1 mennyit szánsz rá! Igazából a csirkemell csak a drága! Gyümölcs üdítők stb. kizárva! Heti minimum 5 alkalom aerob és ha jól csinálod jönnek majd az eredmények! Én a diétám alatt többet veszítettem mint 3 kg, de csak mert gyúrok és a diéta elején vízveszteség is történt ami plusz kiló minusz volt!
2014. nov. 16. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Sokféleképpen lehet, de ha már mások más irányúakat írtak...

Ketogén diéta. Sok zsír (ez nincs előírva, de anélkül koplalás lesz), nagyon kevés szénhidrát (0 és 50g közt tipikus, de 30 fölött már nagyon lazák vagyunk, tutibb 20 alatt, de ezt én se tartom be soha), megfelelő mennyiségű fehérje. No, ez nem drága és szerencsésebbeknek automatikus kalóriadeficitet okoz, valamint igen gyors fogyást, főleg az elején, bár az jobbára víz. De van, akit az is feldob.

De a gyors szénhidrátokat mindenképpen jobb minimalizálni és a szénhidrátot általában is csökkenteni. De alapvetően a kalóriadeficit a döntő, így úgy csináld, ahogy Neked jól is esik, az önsanyargatás nem jó, a kiegyensúlyozatlan, tápanyaghiányos étkezés és a koplalás sem.

Mozogj, de napi órákat azért nem muszáj.

2014. nov. 16. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!