Szerintetek le tudok fogyni ha hetvegen iszok egyik nap ket liter sort?
Mivel ez nem olyan rengeteg kalória, hogy a hetet tönkrevágja, simán beleférhet. Ha bele is kavar abba a napodba, a következőbe esélytelen.
Természetesen ha ezt pluszban iszod, az kicsit más, mintha más kalória helyett, de az egy napra vetített százpár kalória plusz is elég apró.
Én is söröztem a fogyásom alatt, még szép. Viszont én sokat is ettem, szóval elég lassú volt a fogyás, de legalább élveztem. Úgyhogy ha fontos számodra, idd, ha nem, akkor valószínűleg jobb nélküle fogyás szempontjából, de ez se tuti (nekem sörrel elmélyül a kalóriadeficitem, mert ha iszom, nem eszem, viszont az alkohol megbolygatja a belső dolgokat, így direkt fogyássegítőként nem innám ;) inkább olyan semleges szinten van nálam, főleg, hogy keveset is iszom egyszerre).
Fura, hogy a fogyózók egyszerre vannak a kalóriadeficit fontossága és bizonyos ételek tuti mindent rombolása mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!