Hogy tudok 1 dekát fogyni?
Figyelt kérdés
Üdv. mindenki, igen elég egy kretén kérdés de 1 éve azon dolgozok, hogy ne 1-essel kezdődjön a szám amikor mérlegre állok és ne 3 számjegyű legyen a cél a 85 volt ezt sikeresen elértem 3 hónapja utána kicsit ellazsáltam a dolgokat, de utána ismét erőt vettem magamon és a cél a 79,99 jelenleg 80 kiló vagyok. Voltam kis,nagy WC-n mióta felkeltem egy zöld teát ittam, ennyi.2013. júl. 30. 12:23
2/11 Argloss válasza:
Ez ugyan nem fogyás, de ruha nélkül mérd meg magad és, akkor meglesz a vágyad.
3/11 A kérdező kommentje:
Úgy mértem most is :)
2013. júl. 30. 12:53
5/11 A kérdező kommentje:
Hát úgy néz ki az lesz mert ilyen közel még nem álltam a célomhoz de egy nap no kaja és pia 1 rohadt dekáért kicsit szemétség ... de hát az egész élet az.
2013. júl. 30. 13:02
6/11 anonim válasza:
Menj ki, fussál pár kört és meg is vagy...
7/11 A kérdező kommentje:
Én azt tapasztaltam, hogy mozgás után mindig többet mutat mérleg
2013. júl. 30. 13:15
8/11 anonim válasza:
Hát valószínűleg több folyadékot iszol mint amit vesztettél, ezért nem közvetlenül utána kell mérni.
9/11 anonim válasza:
Reggel nagy wc után mérd közvetlenül. Egy teát, vizet ne igyál előtte. Semmit. És ruha nélkül. Én igy reggel 62 vagyok, napközben akár 65 is... Egy pohár víz is számít.
10/11 anonim válasza:
9. vagyok. Tényleg mozgás. Reggel éhgyomorra fél óra futás, majd mérés, 20-30 dekával is kevesebbet mutat nálam, mint mozgás nélkül. És a kettő között semmi folyadék. Utána lehet. Bár én utána még minimum 3x elmegyek wcre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!