Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni?

Hogyan tudnék fogyni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, eléggé duci vagyok korosztálytársaimhoz képest és szeretnék fogyni. Most július vége van és szeretnék jövő februárra bombaformába lenni. Legalább 10-12 kilót szeretnék fogyni. Tudtok valami jó módszert, jó tippet amivel 6 hónap alatt le tudom adni a 10-12 kilót vagy többet? Nagyon sokat segítenie, utálom a testem, ha fogynék az sok önbizalmat adna. Bármi jöhet, diéták ( ha valaki diétát írna, megköszönném, ha leírná mit ehetek benne vagy hasonló) vagy bármilyen tippet, ütős módszert elfogadok! Ha valakinek már sikerült ennyit fogynia az is írhat bátran! Köszönöm szépen előre is!! :)

2013. júl. 29. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Mozogj sokat és hagyd el a kenyeret és a tésztaféléket
2013. júl. 29. 23:38
 2/4 anonim válasza:
ehetsz kenyeret csak barna kenyeret. édességet ne egyél vagy ha igen akk diétás cuccokat. úgyanígy van ez a főételeknél. ott is diétás kajákat kell enned.egy nap sokszor egyél keveset ne kevésszer sokat. éjszakára vmi könnyűt egyél és ne túl későn. mellette edzél vmit amit szeretsz és mindenedet jól megmozgatja.
2013. júl. 30. 10:33
 3/4 anonim válasza:
ja és ne tegyél sok sót meg cukrot az ételre. a cukrot is hagyd el helyette tegyél az ételekre nyírfacukrot
2013. júl. 30. 10:35
 4/4 Danna99 válasza:

Nos, én se vagyok igazán megelégedve a testemmel!

De már sokat fogytam azzal hogy beregisztráltam a Kalóriabázis.hu -ra és vezettem mit sportolok és mit eszek!

Havi 3-kilót fogytam!

Úgyhogy sok sikert!

Ui.: miután lefogytál NAGYON vigyázz hogy nehogy visszaszedd! 2 hónap alatt a hasad összemegy a megfelelő méretre!!!

SOK SIKERT!!!

2013. szept. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!