Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az normális hogy minden nap...

Az normális hogy minden nap más a súlyom?

Figyelt kérdés

Nem fogyózom sose mértem magam anyukám kezdett most el fogyókúrázni így előkerült a mérleg a nappaliba így kíváncsiságból én is ráálltam egyik reggel és 65,4 kg-t mutatott a mérleg aztán ráálltam minden nap és egy hét alatt össze vissza mutatta fel is jegyeztem:

Hétfő 65,4

Kedd 65,1

Szerda: 65,2

Csütörtök 65,8

Péntek 64,9 (itt fogalmam sincs mi történt :D)

Szombat 65,1

Vasárnap 65,7

szóóval ez normális hogyha ennyire ingadozik a súlyom még ha csak dekában is? vagy a mérleg rossz? én azt hittem hogyha valaki nem fogyókúrázik akkor mindig ugyan annyi marad a súlya ha nincsenek rossz szokásai.

ja igen és mindig ébredés, wc-zés után mértem magam

2020. nov. 3. 02:26
 1/7 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem mert volt egy osztálytársam aki az év minden napján reggel megmérte magát és mindig 67,3 kg-t mutatott egy deka változás se volt egy év alatt
2020. nov. 3. 02:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, akár kg-okat is ingadozhat. Attól függ, hogy mennyit iszol, mit eszel, mennyi bélsár marad a beleidben.
2020. nov. 3. 02:58
 3/7 anonim válasza:
13%
Nálam 72-77-ig is ingadozik néha. :D
2020. nov. 3. 05:53
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen normális, ez nem is nagy ingadozás.
2020. nov. 3. 12:11
 5/7 anonim válasza:
43%
Bírom amikor logikátlanul lepontozzák a válaszom..:/
2020. nov. 3. 20:56
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :D akkor megnyugodtam.

5/5 nem tudom miért pontozták le, én biztos nem voltam még csak most látom a válaszokat

2020. nov. 3. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Szarás hugyozás kaja a mérleg pontos helye. Sok mindentöl függ
2021. máj. 25. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!