Minden értékem normális, mégis vannak zsírpárnák! Mi a teendő?
Figyelt kérdés
A testtömeg indexem szerint enyhén sovány vagyok, illetve a magasságomhoz képest a testsúlyom egy kicsit kevesebb, mint amennyinek lennie kellene. (Legalábbis a netes kalkulátorok szerint.) 20 éves nő vagyok, 158 cm és 49 kg. Ennek ellenére a hasamon zsírpárnák vannak, amik engem nagyon zavarnak. Szerintetek mit tehetnék? Annyi mindent ír a net, össze-vissza, hogy már teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mi igaz, és mi nem. Kezdjek el izmot építeni, és a zsír átalakul izommá? Fogyókúrázzak? Minden segítséget, tanácsot megköszönnék!2015. jan. 16. 13:19
1/6 anonim válasza:
Zsírból nem lesz izom, más szövettípus. Léteznek fat skinny emberek, akik látszólag nem túlsúlyosak, csak izomhiány miatt magas a testzsírjuk.
Az is lehet, hogy te túlzod el a dolgot.
2/6 A kérdező kommentje:
És ha fat skinny vagyok, akkor mit tehetek? Erre meg tudnád mondani a választ? :/
2015. jan. 16. 13:45
3/6 Andizsuzsi válasza:
Keress egy egy olyan gyógyszertárat, ahol van testzsírszázalék-mérő. Akkor pontos képet kapsz róla, hogy hogyan állsz. Ha pedig valóban zsíros vagy és "izomtalan", akkor kezdj el edzeni.
meg olvasgass, pl. itt. [link]
4/6 anonim válasza:
Ez függ a genetikától is, úgy kell alakítani az étkezést hogy kevesebb zsírt vigyél be mint amennyire a szervezetnek szüksége van mellé minél több fehérjét hogy a szervezet ne az izmot bontsa meg mozgásnál fejlődjön az izom is formát adjon a testednek.
5/6 anonim válasza:
Mozgás, edzés nélkül nem fog lemenni a hasi zsírpárna. Plusz oda kell fiygelni a táplálkozásra. A súlyod normális egyáltalán nem kevés, főleg ha könnyűek a csontjaid.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 16. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!