Miért utálja mindenki a kövéreket?
Nyilván,a válaszoló,aki a tb-je miatt aggódik nem iszik, nem dohányzik,csak egészséges ételeket fogyaszt és sportol,mert különben jajj neki,ha az én TB-mből kell fizetni a nyavalyáit!
Nekem eddig meg sem fordult a fejemben,hogy utálják a kövér embereket,így megdöbbent ez a gyűlölet,ami néhány válaszból kiderül.
Nulla tolerancia,ez jellemző erre az országra...
ez olyan egy baromság
ha én utálok valakit,nem azért fogom utálni,mert kövér,vagy szemüveges,vagy nem szőke a haja,vagy barna a szeme,vagy mittudomén
speciel a legjobb barátnőm is húsosabb,mégse lököm oda neki hogy húzzál már innen,mert attól még jófej és lehet vele beszélgetni...
13l
de az anorexia is egészségtelen és mentális BETEGSÉG is egyben. akkor a kövérekre is szeretnéd ezt rámondani? egyébként van benne valami, és van abban valami undorító mikor emberek olyan borzalmasan tulzásba visznek dolgokat (evés, alkohol) hogy a saját testüket amortizálják le vele, a saját egészségük ellen mennek.
ezt az alkati dolgot meg vastag csontot hagyjuk már. levegőből nem lesz zsír, olyan nincs, hogy valaki egy nap megeszik 1200 kcalt pl (ami egy jo fogyokura alapja) és mellé nem ül egész nap a valagán és mégis hízik. mint ahogy olyan sincs, hogy valaki kirámolja éjszaka a hűtőt és benyom 3500 kcalt és nem hízik tőle. hacsaknem annyit edz mint az őrült.
az van, hogy az olyan vékony emberek akik benyomnak 1500 kcalt ebédre, mondjuk nem reggeliztek aznap mert nem szoktak, vacsorázni meg nem kívánnak vagy ELFELEJTIK és bumm, máris nincs hízás, csak ugy tünt, hogy ez a vékony ember zabál, míg a kövér megcsinálja ugyanezt esetleg 2-3x egy nap.
vagy a másik a kolléganőm: én minden nap viszek a munkahelyre szendvicset meg müzliszeletet (teljes kiőrlésű kenyér, zöldségek) és tulajdonképpen egész nap eszek, de persze kisebb adagokat. míg ő minden nap megiszik 1 liter cukros kólát legalább, tegnapi ebédje egy nagy doboz csokigolyó volt, mellé evett délután cukorkákat (a többi napja is hasonló, chips és csoki) és el se akarom képzelni ilyenkor mit vacsorázik mert ennyi cukortól marha éhes lehet ám lenni estére, szerintem a vércukra egész nap az egekben volt meg a béka feneke alatt váltakozva. persze 100 kiló fölött van a súlya.
Nem érted őket kedves utolsó...hát akkor uccu neki, pattanj ide és vásárolj meg főzz pl. nekem egészséges kajákat és írj egy edzéstervet, amihez persze megveszed a kondibérletet. Na elhiszed, hogy így sikerülne leadni a kilókat? :)
Ehhez sem energiám, sem időm/pénzem nincsen. A kaját úgy kapjuk, esszük ami van,nincs plussz pénz külön kaját venni. Plussz a pajzsmirigyem alul működik, így az alap napi dolgokon kívül semmi energiám nincsen.
Hát így vagyunk ezzel az érthetetlen kérdéssel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!