Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért utálja mindenki a...

Miért utálja mindenki a kövéreket?

Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 21:59
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
60%

a kérdező kommentjére. (én írtam a lepontozásos témát)

Amiért engem zavarnak a nagyon kövér emberek:

Irigykedem, hogy ők mernek annyit enni amennyit akarnak és nem éheznek annyit amennyit én. Néhányan nagyon megküzdünk a soványságunkért, torna+koplalás. Másrészről le is nézzük a lusta zabálós embereket, talán akaratgyengeségük miatt, amit már itt írtak. DE AKKOR is valahol belül érezzük, hogy nekik a jobb:) Aki vékony sokszor rossz kedvű, savanyú. A kövérek vidámabbak átlagban. (amikor épp nem akarnak lefogyni) És még akkor utáljuk a kövéreket ha nem férünk el tőlük a buszon. :)

2008. dec. 23. 13:39
 22/50 A kérdező kommentje:
ez egész jó válasz lett, :) köszönöm! o/
2008. dec. 23. 15:22
 23/50 anonim ***** válasza:
100%

a kövéreket csak az utálja,aki nem kövér.

már miért utálnám a kövért??hát ártott nekem azzal,hogy ő kövér??kedves egészségére!!fosok rá,hogy milyen alkatilag az ember,csak EMBER legyen!!marhára nem érdekel a nyávogós fajtájú gebéje,aki csak ide-oda toszigálja az ennivalót a tányérján,és finnyázik,meg döngeti a mellit a vega mivoltával!!

2008. dec. 23. 16:24
 24/50 anonim ***** válasza:
80%

Én azokat a kövéreket "utálom" (de inkább csak nem értem), akik cseszegetik a vékonyabb alkatú társaikat, és úgy gondolják, hogy nekünk (mert én se vagyok túlsúlyos) olyan nagy cucc vékonynak lenni, mert koplalunk, diétázunk, vegáskodunk, pedig én pl. nagyon szeretem a jó töltött káposztát, 6-8 db-ot is megeszek, ha jól sikerül, naponta többször is, nem vagyok vega, sose diétáztam (csak ha gyomorrontásom volt) és kondizni se járok (hacsak a BKV-maraton = tömegközlekedés nem számít tornának), nekem pusztán ilyen az alkatom (még, lehet, hogy 20 év múlva én is túlsúlyos leszek). Én alkatilag ugyanúgy nem tehetek a jelenlegi vékony (151cm/45kg) alkatomról, mint az alkatilag teltebb nők az ő alkatukról.

Ja, meg még azokkal van probléma, akik lökdösődnek, tolakodnak. Volt egy esetem, villamoson utaztam, 1db hátitáskával, de abban csak 1db füzet volt, tömött volt a villamos, mint a szardíniás doboz, felszállt 2 nő, akik legalább 2x terebélyesebbek voltak egyenként, mint én az 1db füzetet tartalmazó táskával, és azon problémáztak, hogy miért nem veszem le a táskámat a hátamról, de egyszerűen kapaszkodni se tudtam, mert beálltak a kapaszkodó elé ők 2-en, a másikhoz meg a tömeg miatt nem fértem hozzá. Nem szóltam oda nekik, a következő megállónál szálltam le, de ilyenkor nem értem, mit problémáznak.

A többiekkel nincs bajom, ismerek jófej túlsúlyosakat, míg nem megy az egészségük rovására, addig nincs semmi baj, korábbi hozzászólásomban írtam, veszélyes lehet a túlsúly, anyukámnak is volt, neki cukra lett miatta, magas vérnyomás, járni alig tudott, kapkodta a levegőt, mióta leadta azt a túlsúlyt, és már kevesebb a felesleg, azóta ezek a problémái elmúltak, egészségesebb lett, és jobban érzi magát, tanítónő, azzal a túlsúlyával az osztálykirándulásokon nem tudott helytállni, mert nem bírta, rosszul lett, ma már ilyen problémái nincsenek. Még most is kövér, de már nem kórosan. De sok munkájába került, és nem ült a fenekén chipset majszolgatva.

2008. dec. 23. 16:49
 25/50 anonim ***** válasza:
64%
Én sem utálom őket csak esztétikailag taszítanak. Felőlem lehetsz akár olyan kövér is,h az ágyhoz kötözd vele magad. Ezért sem utálnálak, mert nem zavarsz vele. Sokan képesek órákat sminkelni meg szépítkezni meg ruákat válogatni 2 napra előre,h mit vegyenek fel és egyszerűen arra már nem képesek,h lemondjanak a mcdonaldsról meg a hétvégéi piálásokról, mert akkor már nem lennének "menő cicák"! Na én ezektől a kövércsajoktól akadok ki. Pasiban meg azoktól akik 120kg de menőznek,h mekkora karjuk van csak épp azt nemveszik észre,h a karjuk liffeg. Ha egyszerű csaj vagy aki jófej és annyit szán a sminkre is mint a fogyira akkor semmi gond nincs veled. Én is voltam 110kg 17évesen de lefogytam 85re, mert egyszerűen undorodtam magamtól. Most ismét 100kg vagyok, de azért a hasizmok formája látszik elég szépen.
2008. dec. 24. 17:31
 26/50 A kérdező kommentje:
nanana, itt kijött valami, a taszítást kifejthetnéd! :)
2008. dec. 24. 23:16
 27/50 anonim válasza:
54%
Egyáltalán nem igaz, hogy a kövérek jókedvűek. Mitől lennének azok, amikor mindenki lenézi őket, nem kapnak magukra ruhát és nagyon kevés embernek tetszenek. Én is az vagyok, és tudom, hogy nagyon-nagyon kevés pasinak tetszik ez, és még ha tetszik is, akkor sem "égeti magát" egy ilyennel a legtöbb ember.
2008. dec. 26. 11:05
 28/50 anonim ***** válasza:
39%
hát az esztétikai taszítást úgy értem,h nem tetszenek, nem járnék velük, nem közelednék felük semmilyen téren. Volt nekem sok kövér csaj haverom anno, de most már annyira nem szívesen mászkálnék velük. Meg amúgy a kövérséggel együtt jár a narancsbőr, a csúnya mell. Igen csúnya undorító előítéletes világban élünk, de amin tudunk változtatni azon változtassunk. Nincs,h valaki kövérnek születik. Olyan van, hogy hajlamosabb az elhízásra és ezért elhízik, de akkor is lelehet fogyni. Valakinek hajlamosabb büdös lenni mint más mégis megfürdik,h ne legyen az. Most ha nem fürödne meg mi lenne az emberek véleménye róla? Az,h igénytelen. A kövérséggel is kicsit így vagyok,h igénytelenség. Ha valaki kövér az fogyjon le. Persze aki kövéren boldog és jól érzi úgy magát az érezze úgy jól magát, egyéni döntése mindenkinek,h hogyan boldog! Kivétel ez alól persze aki valamilyen hormonális elváltozásban szenved, de nekik sem árt a helyes étrend, mozgás.
2008. dec. 26. 14:14
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
szevasz előttem szóló :) el tudom képzelni,milyen jó haveri kapcsolatokat ápolsz,hogy külsőségek alapján ítéled meg a "Barátaidat" :) nem az a gáz,hogy egy ilyen partnert nem akarsz,hanem az,hogy még havernak is szégyelled,mert júúújj milyen esztétikailag...hát akkor csak legyen dekoratív felszínes haverod,feszítsél ezerrel :DDD
2008. dec. 26. 17:36
 30/50 anonim ***** válasza:
10%
Kedves elöttem szóló. Ilyen a világ. Gyerekes mondva szép emberek szép emberekkel vannak. Én csak örülök,h nem vagyok rászorulva a kövérek és/vagy csúnyák társaságára.
2008. dec. 27. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!