Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért utálja mindenki a...

Miért utálja mindenki a kövéreket?

Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 21:59
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
94%
hát pl: én nem utálom oket !
2008. dec. 22. 22:12
 2/50 anonim ***** válasza:
96%

Én sem utálom, főleg, hogy magam is voltam kövér.

Több 120 kg feletti barátnőm van, és nem szeretem őket kevésbé, mint a 40-50 kilósokat.

2008. dec. 22. 22:14
 3/50 anonim ***** válasza:
93%
én kifejezetten kedvelem őket!
2008. dec. 22. 22:42
 4/50 anonim válasza:
50%
én se utálom őket, de azér jobb ha az ember nem kövér sztem.. egyrészt nem egészséges, esztétikailag sem előnyös annyira, meghát abból ha valaki kövér, sejtheted hogy nem valami aktív, el van kényeztetve esetleg a szülei által, meg pszichológiai problémákra is visszavezethető.. nem véletlenül akar lefogyni sok kövér.
2008. dec. 22. 22:45
 5/50 A kérdező kommentje:

hát én pedig lépten nyomon azt érzem hogy utálnak. mindig mindenki a kövérségemmel jön. és én mint kövér, én is "pff" ezek más kövérek láttán.

menyjek (jú)piszíológushoz vagy igazam van? :D

2008. dec. 22. 22:48
 6/50 anonim válasza:
98%
..ja de ha esetleg te az vagy, nehogy azt hidd hogy ez gond! sok embernek csak a kövérek jönnek be, meg tényleg a kövér emberek általában jókedvűek, racionálisan gondolkodnak és szép a hangjuk.. sok irigyelnivalójuk van, csakhát akik nem szeretik őket gondolom a fentebb említett okok miatt (4. válaszoló)
2008. dec. 22. 22:49
 7/50 anonim ***** válasza:
97%
Én nem utálom a kövéreket, de ha már egészségtelen a túlsúly, akkor lehet, hogy azért piszkálnak vele, hogy vedd észre. Nem tudom, nem látlak, csak ez nem játék, van normál túlsúly, amit nem szabad túllépni, hidd el, nem könnyű dolog úgy élni, ha valaki már átlépte a határt, anyukám meg is halhatott volna idő előtt, ha nem fogy le.
2008. dec. 22. 23:00
 8/50 anonim ***** válasza:
94%

Szia. Én alapjában véve nem utálom a kövéreket, tudom, hogy vannak, akik alkatilag kövérek, és sehogysem tudnak lefogyni.

Van ellenben valami, amit nem tudok elviselni.

Nagyanyám 200kg körül mozog. 1. emeleti panel, egész nap tv, keresztrejtvény, még wc-re is lusta kimenni. Odáig fajultak a dolgok, h kijelentette, ő nem tudja átlépni a kád peremét, és a mi pénzünkön csináltassunk zuhanyfülkét neki. szegény apám éjjel-nappal dolgozott, és nagyanyám annyit sem mondott, h bikmak, aztán még van képe azt hajtogatni, h fiatal korában őt mindenki megbámulta, mert nagyon jó alakja volt, és még bőgni is kezd, de ő nem hajlandó mozogni, mert fájnak az ízületei.

Hát engem ez a hozzáállás zavar, és nem az, ha valaki kövér...

2008. dec. 23. 01:43
 9/50 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom a választ.De sztem a belső kisugárás és a hozzáállás az amin bármi is múlik.

160cmhez vagyok 95kiló.Ezt mondjuk télleg soknak tartom, de ha úgy megyek végig az utcán, h kövér kis suttyó vagyok és mindinkit ez érdekel akkor csak nekem lesz rossz.Viszont, ha kihangsúlyozom a szépségemet,és úgy megyek végig az úton, hogy hm...királynő vagyok, akkor ezt fogom sugallni.

Meg az a baj, h nem lehet mindenkinek olyan önbizalma, mint nekem, pedig adnék minden kerek társamnak.

Én ha benézek a tükörbe van, hogy nem tudom levenni a szemem magamról, olyan szépnek látom magam...ez azért sokat segít.

Egy boldog párkapcsolatban élő húsos mennyasszony

2008. dec. 23. 02:24
 10/50 anonim válasza:
24%
wooww tenyleg van am onbizalmad de a tul sok onbizalommal vigyazzal! az hogy egy egezseges onbizalmad van az oke, de hogy mar elis szallsz magadtol...
2008. dec. 23. 03:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!