Miért utálja mindenki a kövéreket?
Én sem utálom, főleg, hogy magam is voltam kövér.
Több 120 kg feletti barátnőm van, és nem szeretem őket kevésbé, mint a 40-50 kilósokat.
hát én pedig lépten nyomon azt érzem hogy utálnak. mindig mindenki a kövérségemmel jön. és én mint kövér, én is "pff" ezek más kövérek láttán.
menyjek (jú)piszíológushoz vagy igazam van? :D
Szia. Én alapjában véve nem utálom a kövéreket, tudom, hogy vannak, akik alkatilag kövérek, és sehogysem tudnak lefogyni.
Van ellenben valami, amit nem tudok elviselni.
Nagyanyám 200kg körül mozog. 1. emeleti panel, egész nap tv, keresztrejtvény, még wc-re is lusta kimenni. Odáig fajultak a dolgok, h kijelentette, ő nem tudja átlépni a kád peremét, és a mi pénzünkön csináltassunk zuhanyfülkét neki. szegény apám éjjel-nappal dolgozott, és nagyanyám annyit sem mondott, h bikmak, aztán még van képe azt hajtogatni, h fiatal korában őt mindenki megbámulta, mert nagyon jó alakja volt, és még bőgni is kezd, de ő nem hajlandó mozogni, mert fájnak az ízületei.
Hát engem ez a hozzáállás zavar, és nem az, ha valaki kövér...
Nem tudom a választ.De sztem a belső kisugárás és a hozzáállás az amin bármi is múlik.
160cmhez vagyok 95kiló.Ezt mondjuk télleg soknak tartom, de ha úgy megyek végig az utcán, h kövér kis suttyó vagyok és mindinkit ez érdekel akkor csak nekem lesz rossz.Viszont, ha kihangsúlyozom a szépségemet,és úgy megyek végig az úton, hogy hm...királynő vagyok, akkor ezt fogom sugallni.
Meg az a baj, h nem lehet mindenkinek olyan önbizalma, mint nekem, pedig adnék minden kerek társamnak.
Én ha benézek a tükörbe van, hogy nem tudom levenni a szemem magamról, olyan szépnek látom magam...ez azért sokat segít.
Egy boldog párkapcsolatban élő húsos mennyasszony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!