Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért utálja mindenki a...

Miért utálja mindenki a kövéreket?

Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 21:59
1 2 3 4 5
 11/50 anonim válasza:
100%
Én is kövér vagyok és engem is folyton bántanak vele. De szerintem azért piszkálnak mert két éve még csinos voltam és hirtelen sokat híztam (merthogy csak azok mondják akik régen ismertek). Egyébként nem vagyok lusta mert fizikai munkát végzek és emellett még edzek is, mégsem tudok lefogyni. Sajnos a pajzsmirigyemmel van probléma, de ezt ugyebár nem tudják azok akik piszkálnak a kövérségem miatt.
2008. dec. 23. 08:08
 12/50 anonim ***** válasza:
82%

Én se utálom a kövéreket. Viszont, ha a kövérség igénytelenséggel is párosul attól a falra mászom. Ezalatt azt értem, hogy sok kövér ember, csak nyafog, hogy a túlsúlyával nem kell senkinek, de a fogyásért nem sokat tesznek. Egy-két sikertelen fogyókúrás kisérlet, sport meg nuku...attól szintén kiakadok, ha egy kövér ember zsákokba gyömöszöli magát, hogy elrejtse a hurkáit, valamint azt viszhangozza, hogy ő nem is kövér csak vastagok a csontjai xd.

Senkit se akarok megbántani, ez csak egy kategória, és természetesen tisztelet a kivételnek. Szerintem nem is kell minden túlsúlyos nőnek lefogynia, van, akit igy szeretnek és ő is igy szereti magát. Megint vannak olyanok is, akik nagyon jól néznek ki, igényesen öltözködnek, sőt kifejezetten jól áll nekik, hogy teltebbek.

Szóval én emiatt nem szeretek általánositani. Inkább azt mondom, hogy pusztán a külseje miatt senkit se szabad utálni, a belső tulajdonságok sokkal meghatározóbbak.

2008. dec. 23. 08:50
 13/50 anonim ***** válasza:
46%
Ez a kérdés már szerepelt itt korábban, és én az igazat írtam, hogy személy szerint miért utálom őket, mert valóban utálom némelyiket (nem mindet!!!!). És hát lepontoztak, nem találták hasznosnak, csak azokat a válaszokat, amikben azt írták, hogy nem utálják a kövéreket. Ha az a kérdés, miért utálják, akkor nem az a helyes válasz, hogy nem utálják. Mert van sok, aki igen is utálja őket.
2008. dec. 23. 08:54
 14/50 anonim ***** válasza:
64%
Én sem utálom a kövéreket, viszont zavar, hogy ilyen szépségversenyeket rendeznek. Indokom az, hogy ezektől a versenyektől nemhogy önbizalmat kapnak,de büszkék is lesznek. Pedig a túlsúly nem elhanyagolható probléma. Rámegy a szívre, az ízületekre, gombásodást okozhat és még sorolhatnám. Akkor fogadnám el ezeket a versenyeket, ha lenne egy idén, jövőre mégegy és megnéznénk kifogyott a legtöbbet. Így duplán lehetnének, valósan büszkék.
2008. dec. 23. 09:09
 15/50 anonim válasza:
85%
Szia nekem az a tapasztalatom hogy nem útálja mindenki őket.
2008. dec. 23. 09:28
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
A hugom 20 éves,és 100 kg.Mindíg kövér volt.Döglenek utánna a pasik,rengeteg barátja van,sosem utálta senki!
2008. dec. 23. 10:30
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb baràtnöm 117 kg!

Én kedvelem,viszont olyankor idegesit,amikor mondja hogy most ienis diétàzni fog stb. stb,de a boltban a vàsàrolt dolgok 90%-a csipsz és csoki¨!

Vegye ,és egye,de akkor ne sirjon,hogy ö kövér és leakar fogyni,mert utàlja magàt...

AMUGY vannak olyan husussabb emberek,akik elfogadjàk önmagukat,pozitivan gondolkodnak,nem zàrkoznak be,az olyanok elött le a kalappal!

Egyébként én is 78 kg -rol fogytam le 59-re!

De öszinte leszek!

Kövérebben több szeretetet kaptam,mint most:(((((

2008. dec. 23. 10:50
 18/50 A kérdező kommentje:

aki ezt írta: "Ez a kérdés már szerepelt itt korábban, és én az igazat írtam..." fejtse ki miért utálja. Engem komolyan érdekel(!) és nem vagyok sértődős, aki meg lepontozza az igenis buta, merthát ez a kérdés. :)

Te lennél az első normális válaszoló. :D

2008. dec. 23. 11:26
 19/50 anonim válasza:
78%

Nekem csak elképzelésem van hogy miért utálhatja őket vki ha utálja. Anyum előző hapsija pl.utálta a kövéreket, főleg a nőket. Azt mondta, hogy azért, mert egy nő nem lehet ennyire igénytelen a külsejére, hogy hagyja így elfajulni a dolgokat (nem az enyhén túlsúlyra gondolt és nem is arra aki hormonálisan elhízott, bár lássuk be ez a kövérek igen kis százalékára igaz csak..)

Munkahelyen pl. állítólag van ahol azért nem veszik fel azt aki kövér, mert arra következtetnek belőle, hogy nincs akaratereje, kitartása és lusta is. Ami ugye meló szempontból nem túl jó.

Illetve még ez lehet visszatetsző pont, amit előttem irtak,hogy sokat eszik, hízlaló dolgokat és kövér vki, de azért folyamatosan nyavajog, hogy húúú de rossz így kinézni, meg bárcsak vékony lennék ez a környezet számára nagyon idegesítő lehet.

Mindezt csak igy elmélkedem, mert amúgy rajtam is van felesleg és egész életem egy küzdés ezzel a fel-le jojózó 6-8 kilóval.:(

És ugyanakkor meg nagyon megértem a kövérek elkeseredését is, nekem is igen nehéz diétáznom miközben a párom 3szor annyit eszik mint én és egy dekát se hízik, illetve 2 barátnőm is 49 kiló és valahogy sose éhesek:))

2008. dec. 23. 12:18
 20/50 anonim ***** válasza:
90%
Csak kisebbségi komplexusod van,és üldözési mániád.Nem utálja mindenki a kövéreket..akik baszogatni akarnak valamivel,ugyis fognak,azért mert kövér vagy,mert szemüveged van,túl vékony vagy,tul magas..
2008. dec. 23. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!