Miért utálja mindenki a kövéreket?
Milyen kár, hogy a gonosz, rosszindulatú emberek nem olyan látványosak, mint a kövér emberek.
Biztosak lehettek benne, hogy őket jóval többen utálnák, mint a kövéreket.
Szerintem egy kövér ember ugyan olyan, mint bármelyik másik ember.
Ez olyan, mint ha : Miért utálja mindenki a rövid fekete hajú/vagy a 170 cm-nél magasabb embereket?
F@szság ez a kategorizálás.
Azért azt tegyük hozzá, hogy nagyon sivár lenne a város, ha csak ilyen droid-deszkák járkálnának mindenütt. :D Biztos még jobban megkattannék...
Ez olyan dolog, hogy miért nézik le azokat, akiknek kicsi szeme van, vagy seszínű haja. Mindenkinek mást adott a jóisten, és pont azért, hogy ne legyen minden olyan egyhangú. Ha nem tetszenek maguknak lefogynak, ha ilyen alkatúak (így születtek) elfogadják magukat és színesítik az összképet.
Az viszont tényleg csak fekete tónusokkal színesít, aki nem tudja elfogadni magát, vagy folyton emészti az önsajnálat. De hát a fekete is egy szín, ahogy a narancs a pink és a fehér is az. :)
"Én nem utálom őket, csak lenézem!! Most őszintén.. simán tehetnének azért hogy lefogyjanak, de csak sajnáltatják magukat meg elfogadják magukat olyannak amilyenek-.-""
én nem sajnáltatom magam. XD talán össz életemben ha 4 embernek mondtam. de ők sose utáltak, vagy legalábbis remélem. XD
nem tudom ,talán a nagyon kövéreket azért nem annyira szeretik mert nem szeretnek rájuk nézni!
általában az ember jobban szeret szép emberekkel barátkozni!
bocs ha megbántottam vlkit!
am én is kicsit duci vagyok, de az osztályból szeretnek, de a tudjátok azok a menők, azok nem bírnak!
12/L
"Az én TBm-ből fizetik....."
Te gondolkozol egyáltalán mielőtt ilyen ökörségeket írsz???
Ezek szerint,ha kevesebb kövér ember lenne,akkor kevesebb TBt kéne fizetni?
Szerintem nyírjunk ki minden kövért,de akkor az anorexiásokat se kíméljük,mert az ő gyógykezelésük sem olcsó!Sőt a depressziósokat,az alkoholistákat!
Mindjárt megoldódik a magyar egészségügy!
Elképesztő,hogy milyen ostoba,szűk látókörű emberek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!