Hogy fogyjak vissza?
Leírom a sztorit, de a miérteket most ne boncolgassuk légyszi.
Februárban még 57 kiló voltam, majd elkezdtem szándékosan hízni, és most 75 vagyok. Ezt úgy sikerült elérni, hogy igazából reggeltől estig ettem. Most próbálnék vissza fogyni, de úgy érzem, hogy képtelen vagyok rá. Egy hete kezdtem a diétát, ami abból áll, hogy figyelem a kalóriákat és hogy mennyit eszek. Jelenleg 2500-2600 kalóriára sikerült lecsökkentenem az adagokat, de még ezzel is hízok, és egész nap korog a hasam és szédelgek kb az éhségtől. A fogyáshoz pedig 1400-at kéne naponta ennem, amit lehetetlennek érzek, és nagyon kétségbe vagyok esve. Létezik ilyen, hogy ennyire hozzászoktam az egész napos zabáláshoz, hogy kalóriatöbbletben is éhezem?
19/L
Konkrétan saját döntésből elb*sztad az életed. Még jó sokáig nem fogsz lefogyni, valószínűleg beleestél most egy enyhe depresszióba és képtelen vagy meglátni a tanácsokat. Napi 3 liter vizet idd meg, kalóriát kb úgy csökkentsd, hogy heti szinten -200 a napi adagból, mire elérsz a kívánt napi mennyiséghez. Beletelik pár hétbe, de át fogsz állni. És kezdj el sportolni, izomtömegedet növelni kellene.
Sajnálom, de muszáj egy kis rant is. Mindenki, szó szerint mindenki elmondta, hogy ne csináld, mert csak rossz lesz. Miért kellett mégis végig vinni? Megérte legalább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!