Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak vissza újra...

Hogy fogyjak vissza újra júliusra?

Figyelt kérdés
Nem szépítem,sikerült híznom 56-62kgra..szégyenlem,de mindezt 1,5 hónap alatt..szakítás,új munka,családi veszekedések,nade nem mentség egyik sem..rosszul érzem magam így nagyon és bevallom azért nem kezdtem bele a fogyókúrába,mert mikor elértem a 60at,akkor depressziós lettem,mert a súlyomra nagyon figyeltem...egy undorító dögnek tartom így magam,nem merem levenni a kabátom,csak feketét hordok..elhatároztam,hogy ha tudtam 56 lenni ésgond nélkül súlyt tartani,akkor cukros dolgok nélkül heti 6 óra sporttal lefogyok júliusra,mire nyaralni megyek. Sajnos a kenyérhez visszatértem,energiaitalok,tábla csokik,tehát nem csodálom,hogy híztam,de valahogy úgy belebetegedtem ,hogy dagadt vagyok és nem tudok fogyni,hogy beletörődtem,de elhatároztam,hogy elkezdek sportolni újra ,és ugyanúgy enni,elhagyni cukrot,nasit,kenyereket. Sikerülhet júliusra az 5-6 kg akkor szerintetek??? :)
2016. máj. 10. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Sikerülhet, csak ne sirankozz! A tré kajákat felejtsd el, egyél tisztán, mozogj! Ha meg júliusig nem jön össze a -6 kg,akkor sem kell eret vágni magadon.
2016. máj. 10. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Simán!:) havi 2-3kg mínusz a normális. Ha van kedved írni, én is diétázom
2016. máj. 10. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Èn 800kcal eszem max. egy nap már 40napja. Fogytam 8kg-t. Èn se gondoltam volna hogy ennyi lemegy. A kenyeret, cukrot, mellõzöm. A kávèt tejszìn nèlkül iszom.Ès 5l vizet iszom naponta. Mèg lenne 3kg, de egy idõre szüneteltetem mert sokszor megszèdülök, majdnem elâjulok. Gondolom nem szabad sokáig csinálni..
2016. máj. 10. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as! Nem sokáig, hanem egyáltalán nem kéne csinálni! 800 kcal az hétszentség, hogy túl kevés.
2016. máj. 10. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérlek ne osztogassátok itt a 800 kalóriás tanácsokat senkinek !!!!

Életmódváltás!!

Saját tapasztalat! Nekem is sikerült 53ról felmennek 60 kilóra sajnos! ( Én is a különböző problémák miatt! Én tipikusan a stresszevő voltam)

Újra és véglegesen visszatértem az életmódváltáshoz!!

Első lépésként hagyd el a cukrot, cukortartalmú ételeket ( konzervek, virslik stb.), a finomított szénhidrátokat ( búzaliszttel készült termékek, fehér rizs, péksütik stb )

Az a lényeg, hogy ne ragaszkodj annyira rögeszmésen ahhoz, hogy ennyit kell leadnom. Hidd el ahogy mennek le a kilók egyre jobban kezd majd visszatérni az önbizalmad. Amúgy a sporttal több boldogsághormon keletkezik, mint egy tábla csokival és nem mellesleg nincs bűntudatod utána.

Tehát a legelső egy alapanyagcsere kiszámítás!

[link]

Ezen az oldalon kiszámolhatod, mekkora az a kalóriamennyiség amit akkor is fogyasztanod kell, ha csak ülsz és nem sportolsz.

Makrók alapján táplálkozz ! ( Szénhidrát, fehérje, zsír grammban )

2-3 liter folyadék, zöldtea és víz.

Sportolásnál lehetőleg konditerem ( súlyzós edzés és minimum 30 perc aerob edzés pl futás, ellipszis tréner, taposás, lépcsőzés )

Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban illetve a táplálkozással kapcsolatban, nyugodtan írj! :)

2016. máj. 11. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!