Hogy fogyjak vissza újra júliusra?
Kérlek ne osztogassátok itt a 800 kalóriás tanácsokat senkinek !!!!
Életmódváltás!!
Saját tapasztalat! Nekem is sikerült 53ról felmennek 60 kilóra sajnos! ( Én is a különböző problémák miatt! Én tipikusan a stresszevő voltam)
Újra és véglegesen visszatértem az életmódváltáshoz!!
Első lépésként hagyd el a cukrot, cukortartalmú ételeket ( konzervek, virslik stb.), a finomított szénhidrátokat ( búzaliszttel készült termékek, fehér rizs, péksütik stb )
Az a lényeg, hogy ne ragaszkodj annyira rögeszmésen ahhoz, hogy ennyit kell leadnom. Hidd el ahogy mennek le a kilók egyre jobban kezd majd visszatérni az önbizalmad. Amúgy a sporttal több boldogsághormon keletkezik, mint egy tábla csokival és nem mellesleg nincs bűntudatod utána.
Tehát a legelső egy alapanyagcsere kiszámítás!
Ezen az oldalon kiszámolhatod, mekkora az a kalóriamennyiség amit akkor is fogyasztanod kell, ha csak ülsz és nem sportolsz.
Makrók alapján táplálkozz ! ( Szénhidrát, fehérje, zsír grammban )
2-3 liter folyadék, zöldtea és víz.
Sportolásnál lehetőleg konditerem ( súlyzós edzés és minimum 30 perc aerob edzés pl futás, ellipszis tréner, taposás, lépcsőzés )
Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban illetve a táplálkozással kapcsolatban, nyugodtan írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!