Hogyan fogyjak le jovo majusra vagy juni-juliusra 10 kg-ot?
Figyelt kérdés
157 cm 65 kg 15 L vagyok....en erre gondoltam nem tom jo e...Reggelizek normalisan meg ebedelek + napi 1 ora torna...ebed utan meg mar nem eszem csak gyumolcsot joghurtot puffasztott rizst...vagy gaponapelyhet...esetleg zoldsegsalatat....Egyszer mar lefogytam de visszahiztam...Es most felek h a borom megfog ereszkedni...jujjj azt nem akarom....Szerintetek mi legyen..? Reggelire mit egyek...ebedre sajnos azt kell ennem amit foznek otthon...
Majdnem egy év jövő tavaszra lefogyni,úgyhogy kínozni nem kell magad,lassan,fokozatosan.Nincsenek csodaszerek.Az aranyszabály:több mozgás,kevesebb zabálás.Kezdj el pl.:tornázni.Csak otthon.Már ez is sokat segít.
Leginkább az akaratra "gyúrjál" mert ilyen hosszú idő alatt bármikor elgyengülhetsz.Este 6 után már ne egyél,mert nem szívódik fel,zsírként raktározódik el.A havi -1 kiló teljesen reális célkitűzés,és nem kell megszakadnod.
Sokkal fontosabb hogy mennyit eszel,mint az hogy mit.
2010. aug. 20. 08:41
2/7 anonim válasza:
"Este 6 után már ne egyél,mert nem szívódik fel"- Ne este hat után, hanem lefekvés előtt 3-4 órával. Az este 6 után baromság. Aki hajnali 1-2 körül fekszik, az meg 8 órán keresztül nem eszik semmit? A többivel egyetértek.
2010. aug. 20. 10:33
3/7 anonim válasza:
Az este 6 tényleg hülyeség. Én pl. hajnali 1kor megyek aludni, ha 6kor ennék utoljára, 7 órán keresztül éhezne a szervezetem+ az éjszaka, vagyis összesen kb 16 órán keresztül nem ennék. Amúgy 1 év szerintem nem kell 10 kiló fogyáshoz. Karácsonyra bőven le tudsz fogyni. A heti 1 kiló fogyás teljesen rendben van. Nem fog megereszkedni a bőröd, de fontos, hogy tornázz diéta melllett (én szoktam magam kenegetni feszesítő krémekkel is). Reggelire egyél szénhidrátot: 1-2 teljes kiörlésű kenyeret, sovány felvágottakat, sovány sajtot, túrót,zöldségeket, tojásrántottát vagy natúr müzlit, zabpelyhet joghurttal vagy tejjel. Reggeli után még egyél valamilyen gyümölcsöt vagy pár korpovit kekszet. Ebédre ami van épp, de kb fele adagot egyél, ahhoz képest amennyit eddig. Uzsira és vacsira inkább fehérjét egyél. Pl. csirkemell, hal, saláta feta sajttal, tonhallal.
2010. aug. 20. 14:01
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi szepen )::) A valaszokat :):) Majd megprobalok tenni valami napi 1 ora torna szerintetek eleg?
2010. aug. 20. 21:55
5/7 anonim válasza:
Azért jött vissza minden,mert ahogy elnézem nem nagyon eszel húst.Leépítetted az izomzatod,csökkent a súly,a zsír megmaradt,majd a normál kajától visszajött valamennyi izom.
Reggelire egyél tojást,utolsó evés meg lehet túró.
A 6 utáni butaság meg tényleg felejtős és kártékony is.
Ja,a bőrmegereszkedés a fehérje megvonás tipikus jele.
2010. aug. 20. 22:06
6/7 A kérdező kommentje:
Jujjj az igazar megvallva en nagyon tudtam hogyan is kell fogyokurazni...lassan utemesen bormegereszkedes nelkul fogytam xd ;) ...De aztan szerelmes lettem es November vegetol februar elejeig...Nem ettem ezt most szo szerint vegyetek...ez volt az elso szerelmes elmenyem....Reggel ettem egy kis gabonapelyhet aztan doszt....Most utolag vissza gondolva nem is tudom hogy birtam ki...aztan csinaltam olyat is ...hogy tetszett a dolog hoy ennyire birom kaja nelkul...de akkor meg nem tudtam hogy ez azert van mert en szerelmes vagyok nem is jottem ra hogy az vagyok...csak a fellegekben jartam allandoan ..(kesobb felvilagositast kaptam -.-) lettek is belole problemaim nah mindegy..szal olyat is csinaltam hogy 2 napig nem ettem semmit aztan megint folytattam a gabonapelyhetemet....szal meg is erdemlel...:( hogy most ez van velem ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!