Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak vissza?

Hogy fogyjak vissza?

Figyelt kérdés

Leírom a sztorit, de a miérteket most ne boncolgassuk légyszi.

Februárban még 57 kiló voltam, majd elkezdtem szándékosan hízni, és most 75 vagyok. Ezt úgy sikerült elérni, hogy igazából reggeltől estig ettem. Most próbálnék vissza fogyni, de úgy érzem, hogy képtelen vagyok rá. Egy hete kezdtem a diétát, ami abból áll, hogy figyelem a kalóriákat és hogy mennyit eszek. Jelenleg 2500-2600 kalóriára sikerült lecsökkentenem az adagokat, de még ezzel is hízok, és egész nap korog a hasam és szédelgek kb az éhségtől. A fogyáshoz pedig 1400-at kéne naponta ennem, amit lehetetlennek érzek, és nagyon kétségbe vagyok esve. Létezik ilyen, hogy ennyire hozzászoktam az egész napos zabáláshoz, hogy kalóriatöbbletben is éhezem?

19/L

2022. jún. 3. 22:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én azért kíváncsi lennék, hogy miért híztál meg?
2022. jún. 4. 12:18
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyél 1700kcl-t és mozogj le sporttal 300at naponta.
2022. jún. 4. 15:04
 13/24 anonim válasza:
88%
11-ds volt már egy kérdése, ahol azt írta, hogy foagadásvól hízott 20 kilót.
2022. jún. 4. 15:11
 14/24 anonim ***** válasza:
88%
Ugye lecserélted már az úgynevezett "barátnőid"?
2022. jún. 4. 15:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
#13, belinkeled, légyszi? :)
2022. jún. 4. 17:10
 16/24 anonim válasza:
2022. jún. 6. 18:30
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Azzzta... köszi, 16-os! Kérdező, hajrá, tényleg nehéz lesz, de te csináltad magadnak.
2022. jún. 6. 19:15
 18/24 A kérdező kommentje:
Ne kezdjétek itt is.. Én itt segítséget kértem, hogy hogy tudnék minél hamarabb visszaállni a régi adagokra, ugyanis most akárhogy koplalok hízok mellette, és kezdek kétségbe esni mert egyre nagyobb a súlyom.
2022. jún. 6. 19:39
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam az egész sztorit és csak pislogok, hogy mégis mi képes bárkit is rávenni egy ekkora hülyeségre. Senki és semmi sem ér annyit, hogy ezt tedd magaddal. Szándékosan csináltad ezt magaddal, mert attól féltél hogy valami sz*rt fognak rólad terjeszteni. Na és? Fognak még elég sok sz*rt a fejedhez vágni az életed során. Inkább váltottál volna sulit vagy franc tudja, de ezt nem kellett volna. Reméljük legalább tanultál belőle és legközelebb fontosabb lesz a saját testi/lelki egészséged mint az, hogy mit gondolnak rólad mások.
2022. jún. 6. 20:02
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Oldalakon keresztül járattuk a szánkat, hogy segíthessünk neked, leírtuk az összes lehetőséget, de te valamiért egyiket se vetted figyelembe. Empatikus embernek tartom magam, de valamiért nem tudlak sajnálni többet ¯\_(ツ)_/¯

De talán először is, keress fel egy dietetikust, ő tud segíteni egy helyes étrend kialakításában. Egy endokrinológushoz is érdemes lenne elmenned, és kivizsgáltatni, hogy összeszedtél e valami kis fincsiséget ezzel az okos döntéseddel. :D Járj el edzeni, vegyél kondibérletet, keress fel egy személyi edzőt. Mozogsz eleget, ha azt mondod, hogy így is hízol?

Ó, igen. És ahogyan ajánlottam, keress magadnak új barátokat, és vedd igénybe pszichológus segítségét, akinek talán sikerül kigyógyítania a komplexusaidból. :)

2022. jún. 6. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!