Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak vissza?

Hogy fogyjak vissza?

Figyelt kérdés

Leírom a sztorit, de a miérteket most ne boncolgassuk légyszi.

Februárban még 57 kiló voltam, majd elkezdtem szándékosan hízni, és most 75 vagyok. Ezt úgy sikerült elérni, hogy igazából reggeltől estig ettem. Most próbálnék vissza fogyni, de úgy érzem, hogy képtelen vagyok rá. Egy hete kezdtem a diétát, ami abból áll, hogy figyelem a kalóriákat és hogy mennyit eszek. Jelenleg 2500-2600 kalóriára sikerült lecsökkentenem az adagokat, de még ezzel is hízok, és egész nap korog a hasam és szédelgek kb az éhségtől. A fogyáshoz pedig 1400-at kéne naponta ennem, amit lehetetlennek érzek, és nagyon kétségbe vagyok esve. Létezik ilyen, hogy ennyire hozzászoktam az egész napos zabáláshoz, hogy kalóriatöbbletben is éhezem?

19/L

2022. jún. 3. 22:43
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
100%

Sokkal kevesebbet eszel, persze, hogy éhes vagy.

De miért kellene 1400-at enni? Nem kell 5 perc alatt lefogyni.

2022. jún. 4. 00:02
 2/24 A kérdező kommentje:
Mert 1400 kalóriával kellene fogynom heti 0.5 kilót, és vissza akarok menni 57-re. Ez így is egy év, de még az sem megy, hogy legalább ne hízzak tovább
2022. jún. 4. 00:11
 3/24 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem figyeld meg magad, biztosan fizikai éhséget érzel, nem lehet, hogy valahol ez már érzelmi éhség?

Amúgy, ha pár napig kibírod, hogy nem eszel, vagy csak nagyon nagyon keveset, akkor összeszūkül a gyomrod, és utána könnyebb lesz.

2022. jún. 4. 01:22
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a miértek lennének a legfontosabbak a történetben!

Az emberi psziché sok mindenre képes, és a test is, ha tiltakozik a fogyás ellen.

2022. jún. 4. 04:22
 5/24 anonim válasza:
93%
Amúgy az 1400 is teljesen hozható úgy, hogy sokat eszel, csak sokat is kell mozogni mellé. Ajánlom a kalória bázis alkalmazást. Beállítod a kalória keretet, vezeted mikor mit és mennyit ettél és látod mennyit ehetsz még. Ha mozogsz akkor azt is beleszámolja és többet ehetsz. Tud vonalkódot is olvasni. Ezen kívül ami hasznos lehet: tojásleves, saláta, paradicsom, uborka, én ezeket rendszeresen fogyasztom és szeretem is. Keress olyan ételeket amiből sokat lehet enni pl levesek. Akkor nem hízol vele és fokozatosan át tudod állítani az agyad is, hogy nem kéne ennyit zabálni
2022. jún. 4. 08:32
 6/24 anonim válasza:
100%
Lehet relatíve sok evéssel is fogyni, ha mellé sokat is mozogsz..
2022. jún. 4. 09:41
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 4-es is írta, pont a miértek lennének a fontosak, mivel azok rengeteg dolgot befolyásolnak.

Kalóriabeviteledet konkrétan megfelezted, így ne csodálkozz az állandó éhségen és gyengeségen, ez hatalmas sokk a szervezetnek.

2022. jún. 4. 10:03
 8/24 anonim ***** válasza:
73%

1. Ha minden nap eszel, akkor egyáltalán nem éhezel, az éhségérzet nem egyenlő az éhezéssel... a 2hete semmi élelemhez nem jutó etióp kisgyerek az éhezik, nem a 19éves európai aki azon picsog, hogy most csak 2500kcal-t eszik egy nap...

2. Sikeresen kitágítottad a gyomrodat, így aztán jó nagy adagok beleférnek, és mivel a szervezetünk szeret mindent túlkompenzálni, kéri is azokat a nagy adagokat...

Egyél kis adagokat, akkorákat amikkel azt érzed, hogy a fél fogadra sem elég, tedd ezt a napi kcal mennyiségeddel úgy, hogy felosztod pl 5-6étkezésre, kb 3óránként 1...

Vízet se fél litert igyal egyszerre, hanem csak 2dl-t, azt is lrgalább 10 alkalommal 1 nap, pl félóránként.

Így is kínszenvedés lesz.m éhesnek fogod érezni magad és üresnek, de így lesz lehetősége a gyomrodnak összehúzódni és egyre kisebb adagoktól eltelni...

2022. jún. 4. 11:15
 9/24 anonim válasza:
100%
18 kilót híztál 3 hónap alatt? Azt hogy hoztad össze?
2022. jún. 4. 11:45
 10/24 A kérdező kommentje:

3500-4000 kalóriát ettem az elmúlt 3 hónapban... óránként jelzett a telefonom, és ettem.

Ezt próbálom csökkenteni, de nem megy. Nem akarok többet hízni, de 2000 felett fogok. A 1400 meg olyan messzinek tűnik, hogy nem is tudom hogy fog sikerülni. Megkajálunk, így is 1,5x annyit eszek mint a barátnőim, és 1 óra múlva azt hallgatják, hogy korog a hasam. Tudom, hogy éhséggel jár, de baromi gáz..

2022. jún. 4. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!