Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Amióta edzek meghíztam,...

Amióta edzek meghíztam, hogyan fogyjak vissza?

Figyelt kérdés
Kérlek aki tud segítsen, nagyon ki vagyok borulva. 2 éve 166 centi 52 kiló voltam; majd a stressz miatt 2 hét alatt 47 lettem. Hanytam, alig tudtam enni. Emellett elkezdtem edzeni, majd később a gyomrom is helyre állt, mégsem hiztam. Nem ettem egészségesen de olyan sokat se. Aztán most szeptemberben egy hét alatt 3 kiló jött fel rám, most meg mar ott tartok, hogy 54 vagyok es sírnom kell! Tudom, hogy jo ez a súly, de én vékonyabbakn érzem jól magam a boromben! A következőket eszem: reggelire joghurt; ebédre hús körettel vagy fozelekkel, vacsorára pedig van hogy semmit, van hogy szendvicset vagy pudingot. Tornázni ezt szoktam: 100-100labemeles, 500haspres; 100-100 labemeles, 100 váltott lábú haspres: 50 páros labemeles. Ezt kétnaponta. Azóta látszik hogy izmosodtam de undorodom a külsőmtol. Hogy lehetek 48-9 kiló megint? Hagyjam abba az edzést? Edzés mellett nem lehetek Vekony? Kérlek adjatok tanácsot hogy ismét Vekony lehessek!!
2015. febr. 8. 15:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a Sárga kapszulát, ingyen le tudod tölteni.
2015. febr. 8. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:
99%
Neked nem fogyás kell, hanem pszichológus.
2015. febr. 8. 16:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igen.
2015. febr. 8. 16:01
 4/11 bibi1969 válasza:
Bocsánat ha hülyeséget írok,de az izom nem nehezebb a háj/zsírnál?Szerintem az ilyen fokú edzésről fokozatosan le állsz és csak kisebb gyakorlatokat csinálsz akkor lehet olyan súlyod mint volt,de bocs ha hülyeséget írok.
2015. febr. 8. 18:00
 5/11 anonim ***** válasza:
:DD . Hát badarságot írtál. Szerinted melyik több, fél kiló izom, vagy fél kiló zsír?
2015. febr. 8. 18:16
 6/11 bibi1969 válasza:
nem így gondoltam,na mindegy,írtam hogy bocs ha hülyeséget írok
2015. febr. 8. 18:19
 7/11 Meleg22 válasza:

fiú lány? nem mindegy, hány éves vagy? az sem mindegy..

Tudtad hogy a hivatásos modelleknél felhozták az alsó súlyhatárt egy kb 2 éve 44kilóról 49-re? ne akarj soványabb leni basszus..-.-""

a testsúly ingadozó, természetes hogy először fogy ha edzel,, majd hirtelen vagy lassan pedig elkezdesz újra hízni, de az mind kb izomzat, ha nem akarsz tovább súly gyarapodni, állj le az edzéseid ien nagy fokú számaitól, ez izomépítés már, nem pedig fitten tartás, és mellesleg nem csak két féle tornagyakorlat létezik, fekvőtámasz is fontos, meg guggolás ha már edzeni akarsz.

Ajánlom figyelmedbe a heti max 3-szori fitten tartó edzést, mert amit most csinálsz, az izomépítés már..

+ ne ien nagy számokkal, mert az megint csak izom gyarapítás, amitől hízni fogsz, izomzatra, nem az étellel van gond abból ehetsz többet is hogy ne koplalj..

Pl hétfőn szerdán és pénteken 4x20 fekvő 4x50 felülés vagy amit te csinálsz lábemelés és 4x30 guggolás pl.. nem kell túlzásba esni azért mert nem érzed az edzést, épp emiatt hogy egyre többet és többet edzel leszel egyre súlyosabb.. több izom többet bír, ha azt is tovább edzed és nem csak megtartod akkor persze hogy még több izmod lesz és így mégtöbb lesz a sújjod..:)

2015. febr. 8. 19:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"00-100labemeles, 500haspres; 100-100 labemeles, 100 váltott lábú haspres: 50 páros labemeles"

Ezzel ugyan nem fog izmot építeni senki...

2015. febr. 8. 19:31
 9/11 Meleg22 válasza:

Aha.. minden 2. nap.. biztos nem attól.., akkor biztos a joghurttól és a szmogtól hízik..:D

Régebben én is 2 naponta edzettem 3 alapvetőt, guggolást fekvőt, felülést, guggolás az 3-4x 70 volt, fekvő 4x20 majd 4x30 felülés meg valahol ugyanúgy mint a guggolás.. ÉS szépen lassan gyarapodtam tőle, elvégre.: egy átlagos ember nem edz és mondjuk hogy a súlya egy szinten vagy mindig, aki edz, az már végez valami izomépítést, nyúlnak szakadnak az izmok, majd regenerálódnak, és az már edzés, és attól nő az izomzat, nem a mennyiség itt a kulcs hanem hogy mien gyakran csinálja, sok kicsi..

Illetve kérdés hogy vajon fehér vagy vörös izomzatú az illető e inkább. :P

2015. febr. 9. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy te kicsit se érted a testépítés alapjait. Ekkora ismétlésszámokkal maximum azok fognak izmot építeni, akik tolják a cuccot. Nem elég a terhelés ahhoz, hogy "hypertrophy" (nem tudom a magyar elnevezését) hatása legyen. Főleg, hogy az izom nem jön fel könnyen, ahhoz az étrendedre is figyelni kell (kalóriaplusz, megemelt fehérjebevitel) .

A kérdező meg 100% hogy nem megfelelően edz (már ha ezt annak lehet egyáltalán nevezni). 500 hasprés után (ha normálisan van kivitelezve) másnap kiegyenesedni nem tudnál, nem kétnaponta megcsinálni úgy hogy mellé még vannak lábemelések és stb....

Ez az "étrend" meg 0, ezzel szintén nem fogsz izmot építeni.

2015. febr. 9. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!