Egy kicsit meghíztam.168 cm vagyok és 60 kg. Hogyan fogyjak le? Ötletek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 16:24
1/7 anonim válasza:
Pontosan ezek a méretim nekem is. Én most a napi háromszori étkezést próbálom ki éppen, és este 6 után nem eszek. Vagyis nem mindig. Emellett meg tornázok. Már kicsit laposabb a hasam attól, hogy nem zabálok annyit. De ha valaki tud valami jobbat...
Sok sikert!
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Nekem is ennyi most a súlyom, én örülök neki, hogy 5 kg felszedtem, már deszka voltam.
4/7 anonim válasza:
Fuss heei 4x 40 percet. Hidd el, fogsz fogyni. Igaz, nem egy hét után, de idővel nagyon szép alaod lesz tőle. Nekem egy hónap után látszott meg.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm de nem tudom mikor fussak reggel vagy este?Meg időm sincs sok
2010. ápr. 1. 20:44
6/7 anonim válasza:
Tökéletes a testsúly-testméret arányod. Ne csinálj ennél többet, mint ahogy most élsz. És ne izgasd magad e miatt.
7/7 A kérdező kommentje:
lehet hogy jól hangzik de nem néz ki jól. Egyébként páran jó válaszokat írtatok de a legtöbben mellébeszélnek. (Akinek nem inge ne vegye magára). Megköszönném ha a kérdésre válaszolnál.
2010. ápr. 1. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!