Amióta edzek meghíztam, hogyan fogyjak vissza?
Figyelt kérdés
Kérlek aki tud segítsen, nagyon ki vagyok borulva. 2 éve 166 centi 52 kiló voltam; majd a stressz miatt 2 hét alatt 47 lettem. Hanytam, alig tudtam enni. Emellett elkezdtem edzeni, majd később a gyomrom is helyre állt, mégsem hiztam. Nem ettem egészségesen de olyan sokat se. Aztán most szeptemberben egy hét alatt 3 kiló jött fel rám, most meg mar ott tartok, hogy 54 vagyok es sírnom kell! Tudom, hogy jo ez a súly, de én vékonyabbakn érzem jól magam a boromben! A következőket eszem: reggelire joghurt; ebédre hús körettel vagy fozelekkel, vacsorára pedig van hogy semmit, van hogy szendvicset vagy pudingot. Tornázni ezt szoktam: 100-100labemeles, 500haspres; 100-100 labemeles, 100 váltott lábú haspres: 50 páros labemeles. Ezt kétnaponta. Azóta látszik hogy izmosodtam de undorodom a külsőmtol. Hogy lehetek 48-9 kiló megint? Hagyjam abba az edzést? Edzés mellett nem lehetek Vekony? Kérlek adjatok tanácsot hogy ismét Vekony lehessek!!2015. febr. 8. 15:32
11/11 Arobi válasza:
Nem vagy te kicsit paranoiás ? Semmi bajod nem lenne,ha nem gerjesztenéd magad. A súlyod jó,nincs vele semmi baj. Anorexiás akarsz lenni ? Megteheted,rajta ! Rajtad áll,ahogy az is hogy normálisan gondolkozz ! Az edzéssel persze hogy izmosabb leszel,aminek mások örülnek,mert azonkívül,hogy széppé,formássá tesz,sokkal könnyebb az élet,a mozgás,mert erősebb a tested.
Azt csinálsz amit akarsz,csak diagnosztizáltam.
Egy edző : Rb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!