Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne fogyni? Milyen...

Hogyan lehetne fogyni? Milyen OTTHONI sportokat lehet űzni hogy fogyjak, miket egyek meg stb.

Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sárga kapszula. Olvasd el, ingyen le tudod tölteni.
2015. febr. 8. 14:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó én rendes választ kértem! Nem ilyen letöltős baromságokat!
2015. febr. 8. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Az előző válaszadó nem baromságot írt, a sárga kapszulában mindent megtalálsz amit tudnod kell, nincs mellébeszélés.

Otthoni sportra kardiót ajánlok (ha nincs kedved rengeteget költeni futó meg szobabicikli gépekre).

A legjobb választás: Insanity edzés. 1 óra tiszta kardió.

A lusta választás: T25 - 25 perc kardió

Insanity max 30: 30 perc nagyon intenzív kardió, csak ha nagyon elszánt vagy.

Mindegyik letölthető az internetről. Ha meg nem letölthetős baromságot akarsz akkor vedd csak meg nyugodtan a szobagépeket.

2015. febr. 8. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a kedves kommentelő töröltette a kommentet amit utána írtam. Nem tetszett neki, hogy azt mondtam rá, hogy lusta és buta:(. Ő biztos olyan igen hatásos praktikákat kért, mint a hat után nem evés és társai, az igazság meg kemény ugye:(
2015. febr. 8. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!