Hogyan lehetne fogyni? Milyen OTTHONI sportokat lehet űzni hogy fogyjak, miket egyek meg stb.
Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 14:16
1/4 anonim válasza:
Sárga kapszula. Olvasd el, ingyen le tudod tölteni.
2/4 A kérdező kommentje:
Jó én rendes választ kértem! Nem ilyen letöltős baromságokat!
2015. febr. 8. 14:40
3/4 anonim válasza:
Az előző válaszadó nem baromságot írt, a sárga kapszulában mindent megtalálsz amit tudnod kell, nincs mellébeszélés.
Otthoni sportra kardiót ajánlok (ha nincs kedved rengeteget költeni futó meg szobabicikli gépekre).
A legjobb választás: Insanity edzés. 1 óra tiszta kardió.
A lusta választás: T25 - 25 perc kardió
Insanity max 30: 30 perc nagyon intenzív kardió, csak ha nagyon elszánt vagy.
Mindegyik letölthető az internetről. Ha meg nem letölthetős baromságot akarsz akkor vedd csak meg nyugodtan a szobagépeket.
4/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy a kedves kommentelő töröltette a kommentet amit utána írtam. Nem tetszett neki, hogy azt mondtam rá, hogy lusta és buta:(. Ő biztos olyan igen hatásos praktikákat kért, mint a hat után nem evés és társai, az igazság meg kemény ugye:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!