Milyen sportokat ajánlanátok, és milyen ételeket hogy le tudjam fogyni a feleslegemet? (Bővebben lennt. )
Kicsit szégyellem magam amiért van rajtam felesleg. Nem akartam számot írni, de leírom mégis hogy konkrét fogyókúrás/diétás módszereket tudjatok nekem írni!
Kérlek minnél többet írjatok, hogy minnél több legyen a tudásom. Szoval 22 kg feleslegem van. Habár nemtudom hogy ebből mennyi izom, mert ugrálókötél edzésre járok heti kétszer másfél órát. És azt hallottam hogy az izom háromszor többet nyom mint a zsír. De mégis látszik rajtam hogy husos vagyok. Kérlek titeket írjatok minnél többet.
U.I.:
Sőt! Aki kimondottan jókat ír FELpontozom!
Először is a hús az az izom,tehát izmos vagy?
Ha a hentesnél kérsz 1 kiló felsálat,akkor az állat izmát eszed,vagy a csirkének a mellizmát:).
A testzsír%odat te is meg tudod mérni,ha érdekel.
Az ugrálókötél az egyik legjobb kalóriaégető,uh a kajád lehet a hibás.Szerintem ha fokozatosan elkezded csökkenteni a szénhidrátot és elegendő fehérjét eszel+az ugrálókötél,látványos lesz a változás.
De itt egy minta étrend.
A heti 2 edzés fogyáshoz szerintem kevés.Mehetsz mellette spinningelni is 3x.
én nemrég kezdtem el vibrációs tréninre járni és IMÁDOM!!!
regebben jartam melyizom tornara, ott husz perc után kezdett beindulni az izzadas, itt meg szakad rolam a viz ket perc utan :)
(egy edzes altalaban fel ora, de gondolkodok a dupla edzesen :)) ami kulon jo, hogy ahova en jarok, ott max ket ember lehet edzes alatt, és tok baratsagos.
raadasul rajtam 30 kiló felesleg van (ugy, hogy mar 12 lement!), és a terdem is tropara van menve, megis tudom csinalni, es sikerelmenyt ad
raadasul a gyakorlatok kozt mindig a kezembe nyom az edzo egy pohar vizet, igy siman benyakalok 1-1.5 litert (pedig nekem nagyon nehezen megy az ivas, foleg ha vizrol van szo)
[link] en ide jarok, az elso alkalom ingyenes.
ha egyedul nem akarsz, szolj, es akkor megyunk egyutt :))
egyik ismerosom vittem el, o nagyon szkeptikus volt, aztan meg alig birt menni utana ugy lefarasztottak fel ora alatt :D de mondta hogy nagyon jó, azota o is jar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!