Miért nem fogyok, mit csináljak?
Kb 10-12 kg feleslegem van.
A kenyeret szinte teljesen letettem, édességet eddig sem ettem. Gyümölcsök közül almát szoktam enni, azt se túlzásba vive. Adagaimat jelentősen csökkentettem.
Heti párszor tornázom, igazából mindig mikor belefér. Heti egyszer több órát sétálok. Semmiféle súlyt nem sikerült leadnom immár hónapok óta.sőt az utóbbi pár napban még híztam is kb 3 kgt. Nem értem.
Nem heti 3 kiló fogyást állítottam be hanem kb 3 hónapra 10 et.
Mint mondtam, nem értek hozzá, de a beállításokat szerintem logikusan töltöttem kim Eddig sohasem volt rajtam fölösleg, nem volt rá szükségem. Nem tudom miért kell ilyen hangnemben írni, jelentettem a válaszodat.
Mondd már meg, hogyan töltötted ki normálisan a kalóriabázist, ha 500 kalóriát javasolt...
Jelenthetsz, attól még nem én leszek a hülye.
Én most írom le utoljára. Utána keress fel egy személyi edzőt, vagy egy táplálkozási tanácsadót, aki elmondja ugyanezt neked egy valag pénzért: ne az alapján kezdj bele egy diétába, hogy egy telefonos alkalmazás mit ír ki neked random. Ennél szerintem több tudás és önállóság szorult beléd.
Úgy csináld a diétát, ahogy a 9. válaszban le van írva. Úgy menni fog. Hajrá!
Nem fogsz heti 1,06 kilót egeszségesen fogyni 67 kilóból. Túl gyors.
Heti félre állítsd, az rögtön megemeli a kalóriád. Tovább emelheted annyival, amennyit sporttal elégetsz mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!